Az ételkészítés technológiája II. 2. rész
közgazdasági és jogi kiadó | papír / puha kötés | 358 oldal
A termék megvásárlásával
239 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Saját képpel. | |
| Kiadó | közgazdasági és jogi kiadó |
| Oldalak száma: | 358 |
| Súly | 150 gr |
| ISBN | 2399985348466 |
| Árukód | SL#2110704756 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
239 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 6-8 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 6-8 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

































