Aszalás - Gyümölcsök, zöldségek, fűszerek

gazda kiadó  | 1997  | papír / puha kötés  |  123 oldal

Libri Antikvárium
Az aszalás a tartósítás egyik legegyszerűbb, legősibb, és legtermészetesebb formája. Mi a titka, milyen módszerek, technikák vannak, és mit kezdjünk a végeredménnyel? Ezekre a kérdésekre ad választ ez a könyv. A tartalomból: Aszalási technikák: aszalás a szabadban, sütőben, saját építésű aszaló szekrényben, elektromos aszalóban; Gyümölcsök, zöldségek, növények, gombák aszalása. Magvak, mogyorók, dió, füge, datolya sütéshez, főzéshez. Egészséges és fenséges: gyümölcssajt, édességek, kenyér, kekszek, fűszerporok, gyógyteák, főzés aszalt zöldségekkel.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 800 Ft

A termék megvásárlásával

980 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gazda kiadó
Kiadás éve1997
Oldalak száma:123
Súly200 gr
ISBN2310007582064
ÁrukódSL#2111227116
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 800 Ft

A termék megvásárlásával

980 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád