Cornelia Schinharl, Sebastian Dickhaut, Sebastian Dickhaut - SabineSalzer, Schinharl, C.-Dickhaut, S.

A sütés alapkönyve - Minden, amire egy kezdőnek szüksége van, hogy megtanuljon jól sütni

magyar könyvklub  | 2003  | papír / puha kötés  |  168 oldal

Libri Antikvárium
Fülszöveg Íme a folytatás A főzés alapkönyve rajongóinak. Több mint száz új recept a márványszelettől kezdve a muffinokon át egészen a bagettekig. Sok mindent megtudhatunk a sütéshez szükséges alapanyagokról, az alaptésztákról és a díszítéshez használható kellékekről. Tartalom Alapvető tudnivalók 5 A hét legfontosabb alapanyag 6 Keverés 10 Habverés 12 Dagasztás és gyúrás 14 A 16 édesség 16 Az utolsó simítások 20 Díszítés 22 A 17 ügyeske 24 Alapvető receptek 28 Süti és más semmi A márványszelettől a túrótortáig 30 Szaftos csodák Az almás rétestől a citromtortáig 54 Apróságok A muffintól az amarettiig 82 Krémes finomságok A villámgyors tortától a vajkrémes tortáig 104 Ropogtatnivalók A sajtos spiráltól a ropogós kenyérig 126 Laktató költemények A szalonnás lepénytől a gőzgombócig 144 Néhány jó tanács búcsúzóul 162 Tárgymutató 164
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2003
Oldalak száma:168
Súly200 gr
ISBN2310013518255
ÁrukódSL#2112409304
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 590 Ft

A termék megvásárlásával

259 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem