A négy alapíz szakácskönyve: Sós

mezőgazdasági kiadó  | 1986  | papír / puha kötés  |  191 oldal

Libri Antikvárium
A négy alapíz szakácskönyvei a kiadó új vállalkozása. Alapízként (sós, savanyú, édes, keserű) gyűjti kötegekbe a recepteket. Az első kötet a jellegzetesen sós ízű ételek elkészítésének módját tartalmazza. A bevezető rész foglalkozik a sós ízű ételek szerepével táplálkozásunkban, a NaCl-nak az emberi szervezetre gyakorolt hatásával, és azokkal a vegyületekkel, amelyekkel szükség (betegség) esetén helyettesíthető.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 100 Ft

A termék megvásárlásával

110 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - név/ajándékozási beírással
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1986
Oldalak száma:191
Súly300 gr
ISBN0379000650509
ÁrukódSL#2107571777
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 100 Ft

A termék megvásárlásával

110 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya