A gasztronómia alapjai

műszaki könyvkiadó  | 2018  | karton  |  204 oldal

Libri Antikvárium
A könyv a turisztikai szakképzésben részt vevő idegenvezető és turisztikai szervező, értékesítő tanulók számára készült, a legújabb kerettantervi követelmények figyelembevételével. Megismerkedhetnek a napjaink turizmusában és vendéglátásban kiemelt szerepet játszó gasztronómia fő területeivel: az ételek-italok elkészítésének, szervírozásának és fogyasztásának szabályaival, hazai tájegységeink kulináris sajátosságaival, a különböző nemzetek étkezési kultúrájával. Szerepelnek a könyvben az étkezésre vonatkozó vallási előírások, az ünnepekhez kapcsolódó étkezési szokások és az egymással harmonizáló menü- és italsorok összeállításnak szabályai. Külön hangsúlyt kapnak napjaink gasztroturizmusának kedvelt célpontjai, a hazai és az európai borvidékek, leghíresebb termékeik, borútjaik és gasztronómiai rendezvényeik, valamint az ugyancsak komoly turisztikai vonzerőt jelentő hungarikumok.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 250 Ft

A termék megvásárlásával

725 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó műszaki könyvkiadó
Kiadás éve2018
Oldalak száma:204
Súly500 gr
ISBN0359001364803
ÁrukódSL#2106915829
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 7 250 Ft

A termék megvásárlásával

725 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya