A befőzéstől a fagyasztásig - Kerti termények házi eltartása

mezőgazdasági kiadó  | 1988  | papír / puha kötés  |  309 oldal

Libri Antikvárium
55 ábrával - Könyvismertető: A szerző hagyományos és új módszereket szedett csokorba a tavaszi-nyári vitaminok télire mentésére. Leírja a gyümölcsök és zöldségek egyszerű tárolási módszereit, gyorsfagyasztását, különféle konzervféleségek és szörpök készítését. Az általa kínált választékból kiderül: van új a nap alatt! Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 790 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
egyik oldal margóján ceruzás beírás; egyik oldalon kevés ceruzás aláhúzás
Kiadó mezőgazdasági kiadó
Kiadás éve1988
Oldalak száma:309
Súly250 gr
ISBN2399972769830
ÁrukódSL#2110954201
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 790 Ft

A termék megvásárlásával

179 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem