A KönyvKereső szolgáltatás csak regisztrált ügyfeleink számára elérhető.
Hogy igénybe tudja venni, kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon oldalunkon.
nincs feltüntetve
| 2007
| papír / puha kötés
|
339 oldal
Intsen búcsút az alacsony energiaszintnek, a rossz emésztésnek, a fölös kilóknak, a testi fájdalmaknak, és a betegségeknek! Üdvözölje az új életerőt, a szellemi frissességet, egy egészségesebb, egy karcsúbb és rugalmas testet. A kulcs? Az Ön egészsége a vér sav-bázis egyensúlyán múlik, illetve azon, hogy a megfelelő étrend segítségével Ön megteremti-e az optimális 80/20 lúgos és savas egyensúlyi arányt a szervezetében. Ez egy teljesen új, bizonyítottan működő táplálkozási program, amely jó hatással lehet szervezetének kémhatására, segíti az életerő visszanyerését és az egészség megőrzését. Fedezze fel, milyen hatással lehet Önre:
- Az alacsony szénhidrát- és magas rosttartalmú reggeli, amely talán a legnagyobb étrendbeli változtatás.
- A tisztítókúra - folyékony méregtelenítés azért, hogy a test megszabaduljon a méreganyagoktól, és rendeződjön az emésztés, valamint az anyagcsere.
- A test megszabadítása káros baktériumoktól, élesztő- és penészgombáktól.
- A lúgosító ételek - paradicsom, avokádó, és zöldségek - valamint, ezek vegyítése enyhén savas ételekkel, mint amilyen a hal, a gabona, és bizonyos gyümölcsök, hogy ínycsiklandó és finom ételek készüljenek.
- Az étrend-kiegészítők - hogyan válasszunk, vásároljunk, és hogyan határozzuk meg a számunkra megfelelő adagolást.
- A víz, legfontosabb italunk - hogyan győződjünk meg arról, hogy a miénk jó minőségű, tiszta, és bőséges mennyiségű.
E forradalmi életmód-program hihetetlen hatásának segítségével tanulja meg helyreállítani az egyensúlyt életében és étrendjében!
TARTALOM
Jane Clayson Előszava
Az elmélet 3
Egészség az Új Biológia szerint 4
Alapok: a savak, a vér és a candida 14
Az emésztésről 42
A helyes táplálkozás 55
Az vagy, amit megiszol: víz, levek és a "Zöld ital" 102
Az ételek kombinálása 112
A program 121
Átállás 124
Tisztítókúra 138
Motiváció 156
Étrend-kiegészítők 167
A részek összeillesztése 202
Receptek 215
A megfelelő recept kiválasztása 216
Saláták 225
Salátaöntetek 235
Levesek 241
Főételek 257
Köretek 292
Szószok 303
Ízesítők, mártások, pástétomok és töltelékek 307
Levek 321
Dió- és mogyorófélékből, magvakból készült tejek 325
Kenyerek 326
Ropogós rágcsálnivalók 328
Sütemények és desszertek 333
Egyes hozzávalók helyettesítői 335
A szerzőkről 336
Szómagyarázat 337