A 100 legjobb paprikás étel

stb könyvek könyvkiadó kft.  | 2002  | papír / puha kötés  |  80 oldal

Libri Antikvárium
Bár az Óvilágba csak viszonylag későn jutott el, a paprika termése ma már szinte valamennyi nemzet konyhájában ismert és kedvelt. Számtalan változatban termesztik, fogyasztják nyersen, főzve, sütve, és fűszerként használják. Az ételként felhasználásra kerülő fajtákat a legtöbb országban termesztik, a fűszerként használatosakat egyrészt termesztik, másrészt importálják. Ugyanakkor meglepően kevés olyan ételt ismerünk, amelynek legfőbb összetevője a paprika. Ennek egyik oka, hogy a húsos, úgynevezett édespaprika sok vizet tartalmaz, ami főzés-sütés közben javarészt távozik, és így nem sok `harapnivaló` marad a paprikából. A másik ok a paprika átható íze: nemcsak a fűszerpaprika, hanem az édespaprika is már kisebb mennyiségben alkalmazva erősen fűszeres hatású. Gondoljunk csak bele: már egyetlen paprikacsutka jellegzetes ízt ad a levesnek vagy a pörköltnek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó stb könyvek könyvkiadó kft.
Kiadás éve2002
Oldalak száma:80
Súly100 gr
ISBN0449000511565
ÁrukódSL#2104122735
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya