4 db Lidl Konyha szakácskönyv: Az étel iskolája + Örömfőzés + Ízek nyomában + Életem ételei

ismeretlen  | 2021  | kemény kötés  |  1106 oldal

Libri Antikvárium
Az Ízek nyomában kötet borítója karcos, és apró benyomódások vannak rajta. Az étel iskolája ,,Látásmódot és általános alapismereteket adok át, a főzés ugyanis szerintem empirikus élmény: jó, ha van kitől ellesni a praktikus fogásokat és trükköket" - Széll Tamás, a Lidl séfje Örömfőzés Mizsei Janival és Kapunics Grétivel - Szabó Adri és Piskor Fanni tippjeivel A Lidl 10. jubileumi szakácskönyve az otthoni sütés-főzést egy közös gasztronómiai élménnyé varázsoló receptgyűjtemény teljes megújuláson ment át: ezúttal a kulináris élményeket egy fiatalokat megszólító sztárszakács és egy desszertblogger mutatja be, vacsoravendégként pedig négy tartalomgyártó is megjelenik. Ami pedig változatlan: a minőségi hozzávalókból készült receptek, a könyv exkluzív megjelenése, illetve a minden fejezetben megtalálható dietetikus és borszakértői tippek. A kötet legújabb darabja a főzést, mint közös, társasági élményt mutatja be. Ennek megfelelően a 67 egyedi recept mindegyike könnyen elkészíthető, ráadásul még a fenntarthatóságra is figyel. A szakácskönyv négy fő fejezetből áll: o Egyszerű és gyors: Olyan könnyen elkészíthető, mégis izgalmas receptek, amelyek segítenek a mindennapok étkezéseit gyorsan és ízletesen megoldani azok számára is, akiknek nincs idejük órákon át főzni. o Olcsó és fenntartható: Tudatosságra nevelő receptek, amelyek az alapanyagok kiválasztásán keresztül támogatják a fenntarthatóságot, és egyúttal a vásárlók számára is megfizethetők. o Vendégvárás egyszerűen: Ötleteket, inspirációkat ad azok számára, akik a vendégeik fogadásához keresnek gyorsan és akár közösen is elkészíthető újdonságokat. o Vidám ünnepek: Az idei év igazán különleges számunkra, hiszen a szakácskönyv a 10., a Lidl Magyarország pedig 20. születésnapját ünnepli idén. Ebben a fejezetben ezért a születésnapoktól kezdve egészen a szezonális ünnepi alkalmakig (karácsony, szilveszter, húsvét) különleges tippekkel és trükkökkel segítik a készülődés. Az idei könyv közreműködője egy igazi álomcsapat, négy igazi fiatal egyéniség, a Lidl márka nagykövetei: Mizsei Jani, a MÁK bisztró Michelin Hungary Young Chef díjazott séfjének és Kapunics Gréti, a Lidl cukrászának receptjeihez Piskor Fanni, a Lidl borszakértője és Szabó Adri, a Lidl dietetikusa ad tippeket, ajánlásokat. A közös étkezések örömteli, sztorizásoktól és nevetésektől felejthetetlen hangulatáról pedig vacsoravendégként négy közkedvelt szereplő gondoskodott. Bürgés Tamás az egyszerűen és gyorsan elkészíthető ételeket, Szilágyi Szilvi az olcsó és fenntartható recepteket, Kajdi Csaba Cyla a vendégváró finomságokat, a szintén idén 20 éves Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid pedig stílusosan az ünnepi fogásokat segít elkészíteni. Ízek nyomában Részlet a könyvből: ,,Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legszínesebb és legsokoldalúbb személyisége. Népszerűségét a 2005-ben indított gasztroblogjának, a Chili és Vaníliának köszönheti. Később számos magazinban is publikált, 2013 óta pedig a mindennap jelentkező, televíziós főzőműsorában, az ízes Életben főz. Zsófi közgazdász, hat nyelven beszél, 2009- ben viszont sikeres brüsszeli diplomatapályáját cserélte fel szenvedélyére, a gasztronómiára. Azóta hét, javarészt sikerlistás szakácskönyvet írt, rengeteg kulináris és gasztrokulturális projekt ötletgazdája, közreműködője vagy résztvevője, igazi aktív egyéniség. Gyakran nemzetközi könyvfesztiválok és rendezvények vendégeként tart főzőbemutatókat. Receptjeit sok ezren követik és főzik, vele főzni a rajongói szerint olyan, mintha mindig ott állna az ember mellett egy segítőkész barátnő. Zsófi rengeteget utazott, évekig élt külföldön, így világkonyháját sok, nemzetközi ihlet jellemzi, amelyet a hétköznapi, magyar konyhába is igyekszik beépíteni. Szenvedélyes fűszerrajongó, imádja, ha egy étel egyszerre csípős és édes, krémes és ropogós, egyszóval változatos és színes, ízben és állagban egyaránt. Több száz kötetes szakácskönyvgyűjteménnyel büszkélkedhet, kedvencei a régi magyar receptes kötetek, amelyeket rendkívül inspirálónak tart." Életem ételei "Néha épp elég a varázslathoz, ha egy hagyományos ételt a legjobb alapanyagokból készítünk el." - Széll Tamás, a Lidl Konyha séfje
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó ismeretlen
Kiadás éve2021
Oldalak száma:1106
Súly4300 gr
ISBN2310005863387
ÁrukódSL#2112208259
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Berka Attila: Gryllusok Berka Attila: Gryllusok