Bártfai László

155 recept római tálban

holló és társa  | 2009  | papír / puha kötés  |  120 oldal

Libri Antikvárium
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. A római tál legnagyobb előnye, hogy zsiradék nélkül (vagy nagyon kevés olívaolajjal) bármit puhára, sőt ropogósra párolhatunk. Természetesen kivajazott tálban sütve sem lesz nehéz az étel, bátrabbaknak, nagyobb étkűeknek pedig kifejezetten javasoljuk a bacon szalonnával tűzdelt fogásokat - nem fogják megbánni! Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például az erdélyi töltött káposztát, a rozmaringos báránysültet, a babos-káposztás csülköt, a sóletet, a francia lecsót, a zsiványpecsenyét, a paplanos brokkolit, a "pénzcsináló" csibét és a gyömbéres-mézes oldalast. Tartalom Afrikai harcsa tepsiben 92 Almás-citromos csuka 14 Almás csibe 13 Azték sült csirke 5 Babos csülök 56 Babos-paradicsomos húsgombóc 65 Babos-káposztás sertéscsülök 57 Bakonyi csirkeszárny 98 Betyárpaprikás 108 Bélszín gazdagon 47 Boros sertéskaraj 34 Borsos rostélyos 87 Bőrös malac 89 Brokkolis burgonya 56 Brokkolival rakott tejszínes pulyka 109 Burgonyás csirke 77 Citromos hal 17 Cvekedlivel töltött kacsa 112 Debrecenis káposzta 23 Dunántúli rucás káposzta 112 Egészben lesütött sertéstarja 89 Elzászi sertésborda 94 Erdélyi tokány 110 Erdélyi töltött káposzta 60 Fasírt római tálban 8 Florentin pacal 20 Fokhagymás csirke 93 Fokhagymás sertéscomb póréval 36 Fokhagymával tűzdelt sertéskaraj 41 Fonott kalács 16 Francia lecsó 52 Francia rakott csirke 78 Fűszeres vaddisznó 15 Gazdag rakott burgonya 64 Gesztenyés töltött pulyka 107 Gombás cipó rizses zöldséggel 49 Gombás csülök 22 Gombás hal brokkolival 6 Gombás-boros csirke 44 Gombás-sajtos sertéstarja 38 Gödöllői rakott oldalas 80 Göngyölt hús 95 Görög sertésragu 54 Gyömbéres-mézes oldalas 35 Gyöngyhagymás sertéskaraj 35 Gyuvecs - szerb recept 53 Hagymás csülök 51 Hagymás tarja 22 Halas rakott burgonya 78 Halas rakottas 79 Húsos hús 25 Húsos prósza 64 Húsos tál 66 Húsos túrós csusza 86 Húsos zöldbab 111 Húsvéti báránysült 103 Illatos csirke lencsével 96 Illatos fácán 20 Illatos sertéscomb 69 Ínyenc oldalas 97 Kacsasült 88 Kakukkfüves csirkecomb 59 Káposztás húsgombóc 54 Káposztás káposzta 70 Karaj egészben, meggypürével 94 Kelbimbós csirkecomb 44 Kelbimbós rakott hús 75 Kolbászos burgonyafelfújt 52 Kolozsvári rakott kacsa 98 Libacomb csicseriborsóval 76 Lyoni májas-burgonyás 61 Magyaros csirke 31 Magyaros-gombás sertés java 37 Májas csirke 24 Marhasült zöldségkörettel 70 Marhasült 15 Marhatokány 26 Márványsajtos rakottas 68 Mennyei ízek 43 Mexikói rakott káposzta 8 Narancsos kacsa 104 Narancsos-kapribogyós kacsasült 39 Olajbogyóval sült burgonya 71 Olívás - rozmaringos kenyér 11 Paplanos brokkoli 62 Paprikás burgonya virslivel 48 Paradicsomos tintahal 5 "Pénzcsináló" csibe 40 Pikáns töltött káposzta 114 Pipi sajtfürdőben 33 Pityókás szűz 102 Puliszkás kacsacomb 63 Pulykavagdalt 66 Rác burgonya 113 Rác ponty 26 Rakott bélszín 84 Rakott csirkemell 85 Rakott csülök 55 Rakott gombás hal 7 Rakott káposzta 58 Rakott karaj 28 Rakott karalábé 81 Rakott makaróni 116 Rakott pulykamell 67 Rakott ruszli 84 Rakott sült csirke 18 Rakott sütőtök 72 Rakott tyúk birssel 42 Rakott vagdalt 86 Rakott velő 82 Részeges csibe 18 Részeges pulykacomb 103 Rizses áposzta csirkecombbal 73 Római húsos tál 48 Római kel 9 Rozmaringos báránysült 12 Rozmaringos-almás kacsasült 46 Sajtos-tejszínes csirke 10 Sajtos borjúborda 16 Sajtos burgonya 59 Sajtos hajdina 76 Sajtos ponty 105 Sajtos pulykamell 82 Savanyú káposztás sertécsülök 37 Sertésborda vajbabbal 83 Sertéscsülök Pékné módra 19 Sertésoldalas lesütve 80 Sólet 30 Sólet füstölt tarjával 21 Sonkás egytál 33 Stefánia vagdalt 108 Sült hal cserépben 101 Sült marhalábszár 30 Szalonnás csirke 41 Szilvás sertéssült 27 Színes csirkecomb 46 Szűzsült sajtos fehérborban 67 Tarhonyás lecsó 72 Tejfölös csirke karfiollal 7 Tejfölös gombás rakott csirke 45 Tejszínben sült mustáros csirkecomb 96 Tojásos sertésmáj 28 Töltött csirke 90 Töltött dagadó 91 Töltött kacsamell 99 Töltött káposzta 32 Töltött káposzta zöldségesen 74 Töltött karaj 100 Tuti cserepes csirke 105 Vajban sült kakukkfüves csirkecomb 102 Velencei rakott hús 115 Vörösboros marhasült 106 Zöldséges csirke 12 Zöldséges nyúl 29 Zöldséges rizs 10 Zöldséges sertéscsülök 62 Zsiványpecsenye 50
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó holló és társa
Kiadás éve2009
Oldalak száma:120
Súly200 gr
ISBN2310012838125
ÁrukódSL#2112591661
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem