Growth Magazin 2023/q2 - Növekedésre hangolva

growth masters kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  110 oldal

110 oldalas magazin, 10 órányi meghallgatható tartalom, 2 angyalbefektető, egy ikonikus exit, 9 startup, 2 ONEPAGER, 2 tartalom, ami igazán mélyvíz, csak igazi startuppereknek (KPI-ok és Validáció) és a CAMP ALPHA debütálása.

Bővebb ízelítő a tartalmakból:

Györkő Zoltán mesélt arról, hogy milyen izgalmakat éltek át a Balabit alapítása és eladása során. 10 oldalas interjú vagy 45 perces hangoscikk formájában is elérhető tartalom.

Litkai Gergellyel a növekedés határait boncolgattuk. Vizsgáltuk a kapitalizmus határait, a természetes növekedés ütemét és persze a Duma Aktuál műhelytitkaira is kitértünk.

A Lightyear csapatával készített interjú is izgalmasan alakult. Volt fotózás, közös ebéd a szerkesztőséggel és Jareddel és egy hihetetlenül inspiráló beszélgetés az észt csapattal.

Jared Schrieber pedig második alkalommal is helyet kapott a magazinba, viszont most csavartunk egyet a történeten: nem Őt kérdeztük a startup világ nehézségeiről, hanem Jared kérdezte azokat az alapítókat, akiknek a startupjába befektetett. Nagyon izgalmas, amikor egy angyalbefektető kérdezi a saját csapatait arról, hogy éppen hol tartanak a növekedésben. Ráadásul Jared egy született riporter. Mindenképpen ajánljuk, hogy hallgass bele a Shrooly és Salarify interjúba!

Ismét ugrottunk egy nagyot, hiszen már 110 oldalas a magazin, 20 különböző cikket olvashattok, amiből 12 hangoscikként is elérhető. Sőt még egy képregény is helyet kapott a magazinba, amelynek főszereplője Elon Musk.

Akikről még olvashatsz: Szakacsits Szabolcs (Tuxera), Tóth Bence (Hydrobot), Tóth Benedek (Molin.ai), Piller Pálma (PetWiseCare), Tóth Ákos és Kiszely László a validálásról írt nektek (Abilitymatrix), Medveczky Márton (Flashpoint) elhozta a befektetőket érdeklő KPI-ok tudásbázisát, Dr. Bóné László (Bóné ügyvédi iroda) pedig mindent megoszt veletek, amit érdemes tudni a vestingről. Ezen interjút készítettünk Deliága Ákossal (Talk-A-Bot), Szota Szabolccsal (Cristo), Gabriele Tatzbergerrel (Vienna Business Agency), Pintye Jánossal (Instacar) by MBH Fintechlab, természetesen a Nak TechLab az agrárium újításiról írt ismét és bemutatjuk a CAMP ALPHA tábort, ahova indul az előjelentkezés.

Ha érdekel a startup világ, erről kár lenne lemaradni!

A Growth Magazin aktuális számának címlapján pedig a Shrooly csapata.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó growth masters kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:110
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly300 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
ISBN9772939519007
Árukód2772413 / 1217432

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 490 Ft

A termék megvásárlásával

349 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat