Varga Gábor
0 | debreceni egyetem | 1990
Szállítási idő:
2-4 munkanap
180 pontot ér

4.7 | kossuth kiadó zrt | 2016
Varga Gábor fiatal cukrász, a Gourmandia című nagysikerű könyv szerzője második kötetéből bárki...
Igényelhető
5 | aréna 2000 kiadó | 2010
A sok külföldi adaptált kiadvány mellett végre egy magyar jellegzetességgel íródott desszertes...
Igényelhető
A fiatal mestercukrász, Varga Gábor minden édesszájú olvasót garantáltan megtanít sütni. Könnyen értelmezhető süteményreceptek, átlátható készítési fázisok, és sok-sok szemet gyönyörködtető desszertfotó várja a kezdő cukrásztehetségeket a Desszert szerelemben. Már elsajátította a Gourmandiából a híres magyar édességek készítési fortélyait? A szerző legújabb süteményes könyvében most a kelt, az égetett és a kevert tészták ellenállhatatlan ízekkel teli világát is bebarangolhatjuk. Édes pillanatok, szórakoztató desszertkészítés az egész család számára. Mert sütni bárki tud!
Még csak ismerkedsz a konyha világával, vagy már otthonosabban mozogsz a keverőtálak és fakanalak között? Nem számít. Ez a könyv betartja, amit ígér. A szerző pontos útmutatásait követve még a legelveszettebbek is ízletes és szemet gyönyörködtető édességeket fognak készíteni. Sütőt előmelegíteni, és rajt!
Eddig nem volt olyan süteményes könyvem, amelyből bátran készíthettem volna bármit úgy, hogy előre tudjam, jól fog sikerülni. Amióta felfedeztem Varga Gábor receptjeit, csak azokat készítem, és állandóan dicsérnek, hogy milyen ügyes vagyok. Köszönet a könyvért!
Nagyon hasznos könyv. Amit hiányolok az, hogy az adott sütik hány fokon süthetők légkeveréses sütőben. Köszönöm.