Dobos Anna
0 | syllabux könyvkiadó | 2012
A könyv az elmúlt hatvanöt év magántörténelme - lazán egymásra épülő önálló kis esszé-novellák formá
Azonnal letölthető
189 pontot ér
4.7 | park könyvkiadó | 2022
Ez az impozáns könyv tizenhét év munkáját tetőzi be. A végletekig tökéletesített, csodás receptek...
4.7 | park könyvkiadó | 2021
Megmutatom, hogyan készíthetsz el egy teljes menüt röpke 30 perc alatt! Nemcsak egy ételt, hanem...
4.2 | park könyvkiadó | 2018
Hihetetlen, de igaz: az 5 HOZZÁVALÓ Jamie Oliver 15. szakácskönyve magyarul! 2002-ben ismertük meg...
4.8 | park könyvkiadó | 2016
Ebben a könyvben csupa olyasmit gyűjtöttem egybe, amit ti, olvasók kértetek szupergyors, ízletes...
4.3 | park könyvkiadó | 2016
Az ifjú angol mesterszakács sose tagadta, hogy imádja az olasz ételeket. Keresztül-kasul bejárta...
4.3 | park könyvkiadó | 2011
Könnyed variációk spanyol, olasz, svéd, marokkói, görög, és francia nemzeti ételekre. Különleges...
3.9 | park könyvkiadó | 2011
A Jamie vacsorái minden szakácskönyvtől, sőt minden könyvtől különbözik. Vannak, akik azt állítják...
3.8 | park könyvkiadó | 2010
Isten hozott a Főzőiskolámban! Sok olyan emberrel találkoztam már, akik azt mondták, sose lennének...
4.2 | park könyvkiadó | 2009
Beleszerettem a kertembe, különösképpen a veteményesbe! Bizony, tényleg megesett, hogy puszit adtam...
3 | park könyvkiadó | 2007
"Ez nem valami komoly, "tanuljunk meg főzni" jellegű tankönyv. Inkább arról van szó, hogy igyekszem...
4.3 | park könyvkiadó | 2006
Eddig csak szemezgetett Jamie Oliver méltán híres szakácskönyveivel, de félt utánuk nyúlni? Ez a könyv megért a sikerre! A több mint 120 recept most minden ízében Olaszországot idézi. A mesterszakács letagadhatatlan remekműve!
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
4.5 | lettero kiadó | 2005
Susanne immár öt éve él családjával a normandiai városban, Louviers-ben. Mindent megtesz azért...
Nagyon igényes könyv olyanoknak akik rajonganak a minőségi ételekért, gasztronómiáért és az ételek kultúrájáért. Aki csak egy szakácskönyvet keres az ne ezt vegye meg, mert ez sokkal több annál. Jamie beszámol kalandjairól és mesél a helyi emberekről. Ha megérted azt, hogy Szicíliában vagy Olaszországban miként vélekednek az ételről, akkor sokkal jobban ragaszkodsz majd az eredeti recepthez és minden falatot tisztelni fogsz. Emellett pedig a könyv rendkívül szép, külön jó pont, hogy nem csillogó papírra nyomták, így az egész oldalas fotók rendkívül látványosak és finom tónusokkal ábrázoltak. Ez a könyv egy remekmű! :)
Szép kivitelű könyv, jól áttekinthető receptleírásokkal, kellemes ételfotókkal. A megszokottól eltérő alapanyagok kipróbálását, megismerését javasolja számtalan zöldfűszer kombinálásával. Külön öröm, a fejezetenként írt jó tanácsok és az ételekhez kapcsolódó történetek olvasása főzés közben.
A Spektrum TV-n és a TV Paprikán is leadott sorozat megtekintése után kötelező darab mindenki számára akinek tetszett!Ezt a könyvet ajánlom mindenkinek aki betekintene idegen országok sajátos gasztronómiájába, ezzel dobva fel saját konyhaművészetét, otthon a család és a barátok legnagyobb örömére.
Imádom az olasz kaját...és az hogy ez Jamie-vel van vegyítve...FANTASZTIKUS! :) Nagyon tudja élvezni az életet, az ízekkel, színekkel együttvéve! Összehasonlíthatatlan az itthoni tévés szakácsokkal, akik olyan alapanyagokból készítenek ételt, ami vagy nem ismert itthon, vagy megfizethetetlen...Ő egyszeű alapanyagokból készít ellenállhatatlan ételt! Nekem Jamie kell!! :))
A gyakorlatban is nagyon jól hasznosítható receptek vannak benne! Kiváló könyv, ugyanúgy, mint a többi. Egy baj van, hogy nem Jamie főz a menzán!:)))
Én ilyen jó recepteket még nem olvastam, kóstoltam! A családom el van varázsolva! Fantasztikus4
Szerintem az eddigi legjobb könyve. Ebben van a legtöbb recept! Főzhető kaják, az eredeti olasz nevekkel.
Ha valaki látta-olvasta akönyvet kérem írja meg a véleményét, mert szertretném megvenni...
Jamie magával ragadó személyiség... szinte lehetetlen őt nem szeretni... engem megfőzött... ;))














Imádom Jamie természetességét. Szeretem látni milyen az, amikor valaki rajongásig szereti a kertjét, ahol megtermeli főztjének hozzávalóit, s azt amikor tiszta szívből készíti el az ételeket. Tőle tanultam meg a tökéletes pizzatészta receptjét, s a házi ketchup elkészítésének módját. Aki kedveli a stílusát, biztosan ebben a kötetében sem fog csalódni! Ajánlom szeretettel.