Pi élete

Pi Patel különös fiú. Egyesek szerint (közéjük tartoznak a szülei is) bogaras. Tizenhat évesen elhatározza, hogy nemcsak hindu akar lenni (születésénél fogva az), hanem keresztény és moszlim is. És keresztül is viszi az akaratát: nemcsak hogy megkeresztelkedik, de beszerez egy imaszőnyeget is. Hősünknek már a neve is furcsa: keresztnevét - Piscine... bővebben
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
angolpuncs
Letehetetlen! Hátborzongató történet finom iróniával; a világegyetem nagy kérdései bontakoznak ki, miközben egy hajótörött históriáját olvassuk.
honey
A könyvet ajándékba kaptam. Eleinte el sem tudtam képzelni, mit lehet ennyit írni erről az utazásról - amely meglepően kevés szereplővel bír - úgy, hogy az érdekes is legyen. Aztán belekezdtem és egyszerűen sajnáltam minden percet, amelyet nem az olvasásával töltöttem. Fiktív és mégis valóságos. Nagyszerű élmény volt. Tagja lett az 5 kedvenc könyvem egyikének.
Korcsmáros Zoltán
Olvassátok el. Egy nagy titok, amely most felfedi önmagát!
M. András
Egy lebilincselő könyv mely csodásan mutatja be a főszereplő erényeit és ezzel együtt emberi nagyságát. Pi és a bengáli tigris találkozása teljesen irracionális és mégis hiszünk benne, mert ez a kapcsolat sorsszerű és irigylésre méltó. Az állatkert fogalmát új megvilágításba helyezi az író, az állatok leírásai pedig rendkívül részletesek. Egy igazi spirituális utazás, egy hajón amiből az ember nem akar kiszállni.
tompika
Ritka az olyan könyv, amelyik hetekig elolvasása után is elgondolkoztat. Ez olyan volt. Karácsonyra meg is vettem legalább 4-5 embernek, aztán vegzáltam őket, hogy olvassák el, hogy végre legyen kivel beszélni róla! Én angolul olvastam, de az ismerősöknek ezt a magyar verziót vettem meg, az illusztrációk tényleg nagyon szépek.
knor
Sok éve a Petőfi Rádióban (vagy a Kossuthon?) leadták "hangoskönyvként" (színészi felolvasás). Tudtam, hogy kiadta az Európa, de idáig sehol sem leltem rá. Látom, most lehet kapni. A héten meg is veszem a Libriben.
merika
Az indiai Robinson Cruso.Az emberi leleményesség határtalan,a hit csodákra képes.
vighzs
El kell olvasni!
ev
Vannak könyvek, amelyeket nem lehet letenni. Ez olyan, hogy ha vége van, újra kell kezdeni.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1