William Shaw

Az autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései

most élsz egyesület  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | RAGASZTOTT  |  170 oldal

Megjelent magyarul is Dr. William Shaw az "Autizmus és a pervazív fejlődési zavarok biológiai kezelései" című bestsellere, amely komoly változásokat hozhat az autista gyerekek mindennapjaiban.
- A könyv szerzője az autizmus biomedikális kutatásainak ikonikus alakjának számít. Shaw a Dél-Karolinai Orvosi Egyetemen szerzett doktori fokozatot biokémiából, étizedeken keresztül tevékenykedett táplálkozási biokémia, endokrinológia és immunológia területeken. Shaw fogadott fia autizmusán szeretett volna segíteni, és ez késztette őt arra, hogy elindítsa kutatásait - mutatja be a szerzőt Farkas Árpád, a könyv kiadója. A kötet egy átfogó és könnyen olvasható útmutató az autizmus kezelésről szakembereknek és szülőknek egyaránt. Többek között olyan kérdésekre igyekszik választ adni, amely minden autista gyermek szülőjét foglalkoztatja: "Vajon mi okozhatta gyermekem autizmusát?",
"Gyógyítható-e az autizmus és hogyan?".
- A kötetben olyan szülői beszámolók is olvashatók, akik gyermekükön sikeresen alkalmazták a javasolt gyógymódokat. Bár a szerző közel sem ígéri, hogy mindenki meggyógyul, de azt igen, hogy a kiadvány mindenki számára hasznos lehet - teszi hozzá Farkas Árpád.
A könyvben ismertetett kezelési lehetőségek nem csak az autista gyerekek kezelése kapcsán lehet fontos, hanem minden olyan idegrendszeri rendellenesség esetén is, amelyeket autisztikus tünetek jellemeznek.
- Ez a könyv olyan, mintha egy kulcsot kapnánk autista gyermekünk kezelésének ajtajához - mondja dr. Shaw. - Azok a terápiák, amelyek beválnak autista gyerekeknél, felnőtteken is eredményesen alkalmazhatók. Bizonyára mindig lesznek újabb és újabb lehetőségek, de azt elmondhatom, hogy a könyvben leírtak nagyon eredményesen alkalmazhatók az autizmus esetén - fűzi hozzá.
Shaw a Grat Plans Laboratóriumban már negyedmillió emberen végzett vizsgálatokat -_a szakma ezeket az eredményeket továbbra is vitatja. Egyértelmű előre lépésnek számít azonban a Psychiatric Times orvosi szaklap legfrissebb számában megjelent tanulmány, amely egyértelműen kijelenti: a kiegyensúlyozott bélflóra hozzájárulhat az agyi működés normalizálásához, segíthet a stressz leküzdésében, a szorongás vagy az agresszió kezelésében, illetve hozzájárulhat különféle központi idegrendszeri kórfolyamatok, ezek között az autizmus spektrum zavar befolyásolásában - ezen eredmények teljesen egybecsengenek Shaw kutatási eredményeivel.
A könyvet kizárólag a Most Élsz Egyesület forgalmazásában lehet megvásárolni!

A szerzőről:
William Shaw PhD
a Dél-Karolinai Orvosi Egyetemen szerzett doktori fokozatot biokémiából. Mind a klinikai kémia, mind a toxikológia területén rendelkezik szakvizsgával. Hat éven át dolgozott a Centers for Disease Control-nál a táplálkozási biokémia, endokrinológia és immunológia területein; míg tizenkét éven át dolgozott a Smith Kline Beecham Clinical Laboratories nevű nagy orvosi vizsgáló laboratóriumban, mely során toxikológiai (mérgek és gyógyszerek), kémiai, immunológiai és endokrinológiai speciális orvosi vizsgálatokkal foglalkozott. A következő öt évben a Kansas City-i Missouri Egyetem (UMKC) orvosi karának docense volt, valamint a Kansas City-i Missouri Egyetem orvosi karának
oktató kórházában, a Children's Mercy Hospitalban a klinikai kémia, toxikológia és endokrinológia, valamint a metabolikus betegségek szerves savak vizsgálatának igazgatója volt. Dr. Shaw világszerte tartott előadásokat az autizmusról, és főelőadó volt az Autism Society of America Országos Találkozóján, az American Association for Environmental Medicine Országos

Találkozóján, valamint az American College for Advancement of Medicine Országos Találkozóján. Aktívan részt vesz mind a "Defeat Autism Now" (DAN) csoportban, mind a "Cure Autism Now" (CAN) alapítványban. Dr. Shaw számos tudományos közlemény szerzője, valamint két könyvfejezet társszerzője, amelyek a laboratóriumi medicinával és a táplálkozási biokémiával foglalkoznak.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 10 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 500 Ft

A termék megvásárlásával

950 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó most élsz egyesület
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:170
BorítóRAGASZTOTT
Súly560 gr
FordítóDrabik-Papp Mónika
ISBN9786158192422
Árukód2777450 / 1221072

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 10 000 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 9 500 Ft

A termék megvásárlásával

950 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád