Walker Wayne

Útmutató az Nft Befektetésekhez

publishdrive  | 2023  | MAGYAR nyelvű

Az Útmutató az NFT befektetésekhez című könyvben Wayne Walker befektetési szerző átfogó betekintést nyújt az NFT-ökoszisztémába. Olyan hatékony befektetési stratégiákat oszt meg, amelyeket a kezdő és a haladó piaci szereplők egyaránt használhatnak. Megismerheti és gyorsan átláthatja az NFT-k, a metaverzum és a kriptók közötti kapcsolatot. Wayne könyveket írt a kriptókról és a blokkláncról is, ami egyedülálló betekintést nyújt ebbe a kapcsolatba. Ezt a tudást Ön is képes lesz az előnyére fordítani.
Ennek a könyvnek NEM az a célja, hogy eladja Önnek az NFT-k ötletét, ezt a döntést Önnek kell meghoznia. Ez a könyv azoknak szól, akik egyik szemükkel a valóságot, a másikkal pedig a lehetőségeket nézik. Nem a gyors milliók megszerzéséről szól... de nulla és egymillió között sok lehetőség létezik az okos befektetésekre.
A könyv végére Ön lesz az egyik leginformáltabb és legfelkészültebb ismerője az NFT ökoszisztémának. Wayne azt is elárulja, hogy a bennfentesek valójában hogyan keresnek pénzt, és hogyan használhatja fel a stratégiáikat a saját profitszerzés érdekében. A könyv a következőket tartalmazza:
- Hogyan fektessünk be az NFT-kbe, mint egy profi
- Legyen az elsők között, akik teljes mértékben megértik a Metaverzum lehetőségeit
- Ismerje meg azoknak a titkait, akik ténylegesen profitálnak az NFT-kből
- A Metaverzum, az NFT-k és a kriptók közötti fontos kapcsolatot pontos megértése
- Fedezze fel az NFT-kből való profitszerzés legjobb módjait anélkül, hogy megvásárolná őket.
- Végre egyenes és világos magyarázatot kap arról, hogy mi az, amit birtokol, amikor megvesz egy NFT-t. Valószínűleg nem az, amire gondol.
- Egy gyors útmutató az első NFT létrehozásához szükséges lépésekről 30 perc alatt ( Wayne-nek saját NFT gyűjteménye van, és ismeri a folyamatot).
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 344 Ft

A termék megvásárlásával

34 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó publishdrive
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2767917 / 8149398

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 344 Ft

A termék megvásárlásával

34 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Hallgassa csak!Hallgassa csak!