W. Keith Campbell PhD  |  Stephanie Quayle

Miért maradsz mégis benne? - A nárcisztikus kapcsolatokból van kiút

édesvíz kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  214 oldal

NEM VAGY EGYEDÜL!
A MÉRGEZŐ KAPCSOLATOKBÓL VAN KIÚT!

Nem kell éveket elvesztegetned az életedből egy nárcisztikus fogságában. Felismerheted a figyelmeztető jeleket, amelyek egy egészségtelen kapcsolatról árulkodnak. Akár kilépsz a kapcsolatodból, akár benne maradsz, a gyógyulás és a szabadság igenis jár neked!
Ha egy ártó kapcsolatban élsz, amelyből nem tudsz kitörni, ha már szeretnél felépülni a kilábalásból, vagy ha szeretnél többet megtudni a nárcisztikus személyiségzavarról, a kényszeres hazudozásról, az önszeretet és a megbocsátás erejéről, Stephanie Quayle és Dr. W. Keith Campbell könyvében megtalálod a válaszokat.
Amikor Stephanie elveszítette a párját egy repülőgép-szerencsétlenségben, leterítette a heves gyász és a mély fájdalom. Majd szép lassan minden hűtlenségre és átverésre fény derült, így szembe kellett néznie mindazzal, amit régóta sejtett. A hirtelen halálesettel véget ért toxikus kapcsolata után egyik mérgező kapcsolatból a másikba cseppent, ahol egyik csaló érte a másikat. Könyvében az ezekből a kapcsolatokból kivezető veszteségekkel és mérhetetlen önmunkával teli újjászületését meséli el, és legfőbb célja, hogy segítséget és reményt nyújtson, és arra emlékeztessen, hogy: Nem vagy egyedül. Itt vagyunk egymásnak!
Ezen az utazáson végigkísér bennünket Dr. W. Keith Campbell pszichológus, akinek szakértői tanácsaival és gondolatébresztő meglátásaival átszőtt kommentárjait olvasva megtudhatod, hogyan lebbentheted fel a fátylat egy mérgező kapcsolatról, miként szabadulj meg tőle, és hogyan indulj el a gyógyulás útján.
Bátorság és önismeret szükséges ahhoz, hogy szembenézz az igazsággal, és kilépj egy toxikus kapcsolatból. A gyógyulás útja azonban előtted áll, segítséggel és szeretettel te is a kezedbe veheted életed irányítását!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 552 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:214
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly270 gr
FordítóErdő Orsolya
ISBN9789635075997
Árukód2781114 / 1223783

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 552 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Budapest StreetBudapest Street