A beavatott

Beatrice Prior a távoli jövő Chicagójában él: az itteni társadalom öt csoportra tagolódik, melyek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Ők az Őszinték, az Önfeláldozók, a Bátrak, a Barátságosak és a Műveltek. Az év egy bizonyos napján a mindenkori tizenhat éveseknek el kell dönteniük, melyik csoporthoz kívánnak tartozni. Ennek... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Müller Mónika
Folyamatban van a könyv olvasása és engem nagyon magával ragadott..Én úgy vagyok vele, hogy inkább előbb az elolvasás és csak utána a film, mert így a saját képzeletem alapján alakíthatom ki a story-t. Majd csak utána jöhet film változatban, amire persze már nagyon kíváncsi vagyok. :D
Vivó
Érdeklődni szeretnék, hogy miért 3 könyv van ezzel a címmel ellátva? Az egyik angol, odáig oké. Viszont a másik kettő? Ugyan az csak új borítóval??
Roni
Sajnos sokkal kevesebbet kaptam,mint amit vártam a vélemények után. Az írónő nem igazán tud erőteljes atmoszférát megjeleníteni. Az alapötlet jó, de ki lehetett volna bontani. Az éhezők viadaláról való koppintás pedig egyértelmű.
Csontos Vanda
Hamarabb láttam a film változatát mint olvastam volna, de nagy meglepetésemre nem volt akkora nagy kapitális eltérések mint egyes könyv adaptációnál. Szerintem nagyon jó izgalmas pörögnek az események!! Aki csak teheti olvasson is ne csak nézze!!!!
Júlia
Iszonyatosan izgalmas könyv!! Tényleg addig olvasod, amíg a végére nem érsz, mert egyszerűen akarod tudni, hogy mi lesz a vége! Nagyon örülök, hogy rá találtam! Mind a cselekmény, mint maga az alap story és hát a szereplőkről... Négyesről nem is beszélve!!!! Tris egy belevaló, tökös csaj! Minden helyzetből leleményesen kivágja magát. Nagyon ajánlom, aki eddig még beavatatlan volt....váljon beavatottá!!!!!
Dorottya
Magas elvárásokkal kezdtem neki, és nem csalódtam. Izgalmas, végig pörgős könyvet kaptam, szerethető főhősnővel. Imádtam, megy is kedvencek közé! Ja, és sürgősen be kell szereznem a folytatást! :)
Veronika
Megérkezett Veronica Roth amerikai írónő lélegzetelállítóan izgalmas, bemutatkozó regénye! Beatrice Prior a jövőbeli Chicagóban éli napjait családjával, ahol a társadalom tagjait öt csoportba sorolják. Amikor az emberek elérik 16 éves életkorukat, egy teszten esnek át, melynek végén megtudhatják, hogy milyen típusú emberek is valójában. Beatrice is egy nap eldönti, hogy melyik csoporthoz kíván tartozni, azonban döntésén mindenki meglepődik. A lány ugyanis Képlékenynek vallja magát, ami ezek után nagyon nagy veszélyt hoz számára. A Beavatott trilógia első kötete egy tiniolvasó könyvespolcáról sem hiányozhat!
Roni olvas
Először is: ez nem egy hibátlan könyv! sőt! nagyon is sok a hibája! És mégisl Egyszerűen imádtam olvasni! A világ, amit a 22 éves író megalkotott, számomra teljességgel elképzelhetetlen. Nem bírom elképzelni, hogy valamikor a távoli vagy közeli jövőben az emberek ilyen csoportokba osszák egymást! Miért? Minek? Amit a regényben találunk rá magyarázatot, az számomra kevés. Elfogadhatatlan és értelmezhetetlen. De ha ezen a tényen túljutunk ez gyakorlatilag a fülszöveg elolvasása és értelmezése után megtörténik akkor már kerek lesz minden! A történet beszippant, részesévé válunk a történteknek, azonosulunk a szereplőkkel, magunkévá tesszük az egész rosszul megalkotott világot. Én tudom: azért szerettem annyira, mert benne a saját félelmeim és vágyaim fogalmazódnak meg, öltenek testet és kapnak megoldást. Bizony, hiszen ha lenne egy csoport a Gyáváknak, én biztosan abba tartoznék. :-) Mert egy kis kukac vagyok, aki nem mer felülni a hullámvasútra és sírva könyörög a párjának egy light-os horror megnézése után, hogy menjen ki vele WC-re De szeretnék Bátor lenni! Szeretnék mozgó vonatokból kiugrálni és szédítő magasságokba felmászni és szélsebesen suhanni lefele egy hevederbe kötve és addig, amíg ezt a könyvet olvastam, mindezt megtehettem!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1