Farkas Judit Antónia  |  Orosz László  |  Schwarczwölder Ádám  |  Ujváry Gábor

Veritas Évkönyv 2020

magyar napló kiadó  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  576 oldal

"A VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár a sorban hetedik Évkönyvét tartja kezében a Tisztelt Olvasó. A 2014 óta fennálló intézmény publikációs tevékenységének a mindenkori Évkönyv nem csupán a legszínesebb eleme, mely számot ad a - saját, illetve nagy örömünkre külsős munkatársakkal is kiegészült - szerzői gárda igen változatos érdeklődési köréről, de egyúttal alappillére annak a már jól bevált struktúrának, amely további oszlopaival (VERITAS könyvek és VERITAS füzetek) együtt mennyiségileg és minőségileg is beszédes bizonyságát adja az intézményben folyó tekintélyes szakmai munkának.
Munkánk - legalábbis a mi megítélésünk szerint - a magyar történettudomány számára ugyanolyan fontos, mint a legtöbb kutatóhelyen zajló feltáró, elemző munka. Nem egy esetben előfordul, hogy a "konkurens" kutatóintézetek, kutatócsoportok úgy vélik, a másutt végzett munka nem olyan lényeges és érdekes. A VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár munkatársai ezt nem így látják. A véleményüket vállalva e kötet írásaiban, illetve szakmai viták és beszélgetések során állást foglalnak a legkülönbözőbb kérdésekben, s alakítani kívánják a múltról alkotott igen tarka képet.
Bízva abban, hogy Ön, Kedves Olvasó, értékeli azt a teljesítményt, amelyet munkatársaim felmutatnak és továbbra is velünk tart; ha másként nem is, mint a magyar múlt iránt érdeklődők egyike, akinek a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár ugyanolyan fontos, mint nekünk.
"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magyar napló kiadó
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:576
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1024 gr
ISBN9772416068769
Árukód2757235 / 1206516

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék megvásárlásával

332 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa