Végítélet

Dean R. Koontz

Egy verőfényes vasárnap, egy dél-kaliforniai bevásárlóközpont parkolójában Christine Scavello és hatéves kisfia, Joey, egy Különös idős asszonnyal találkozilk. - Tudom, hogy ki vagy! - rivall rá az öregasszony a gyermekre, aki egyszeriben egy fanatikus vallási szekta, a Végítélet Egyháza támadásának célpontjává válik. A gyülekezet megszállott tagjai... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 415 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dóczi Ildikó
Az alsó véleményhez csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a Koontz könyvek közül, amelyeket olvastam, talán ennek lett a legkétértelműbb a vége. Szóval azért szerintem nem volt olyan rossz. A szereplőkkel kapcsolatos véleménnyel viszont egyetértek, de nekem akkor is tetszenek a könyvei. :)
Horváth Ágnes
Szeretem Dean R. Koontzot. Bár Stephen Kingre emlékeztet- akinek én nagy rajongója vagyok- mégis van benne valami új, valami más. Az egyetlen gond a Dean R.Koontz könyvekkel, hogy a szereplők majdnem mindeig ugyan azok. Főszereplő a nő, akinek vagy egy gyereke, menekülniük kell, a nyomozó meg segít nekik. Aztán a végén a L'amour... Zavar ez a folytonos és állandó happy end.Sokkal izgalmasabb egy kétértelmű végű könyv.... Ezeken kívül jó könyven tartom, de már olvastam jobbat is.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31