Kovásziskola 2. - Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
csipet kiadó | 2020 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 192 oldal
Nigella Lawson
A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.
A termék megvásárlásával
570 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | csipet kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2020 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 192 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 872 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓK |
Fordító | Kereki Noémi |
Illusztrátor | Nassima Rothacker |
ISBN | 9786155767067 |
Árukód | 2744237 / 1196911 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
570 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-5 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-5 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes