Utas és holdvilág

Mikor döbbenjen rá egy férfi, hogy nem adhatja föl ifjúsága eszményeit, és nem hajthatja fejét „csak úgy" a házasság jármába, ha nem a nászútján? Szerb Antal regénybeli utasa holdvilágos transzban szökik meg fiatal felesége mellől, hogy kiegészítse, továbbélje azt az ifjúságot, amely viszszavonhatatlanul elveszett. A szökött férj arra a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 125 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
zsuzsi
A középiskolai magyartanárom ajánlotta figyelmünkbe a könyvet, azóta eltellt 15 év, és még mindig tartom vele a kapcsolatot, mert EZT ADTA NEKEM!
Lehóczky Rita
Egyetértek az előttem szólókkal, és még annyit tennék hozzá, hogy olyanok is vegyék meg nyugodt szívvel, akik inkább a könnyed olvasmányokat kedvelik. Szerb Antal regénye, bár egy a nagy hírű szerzők közül, akik sokszor "unalmasnak" vannak kikiáltva, és sokszor jogosan, letehetetlen és meglepően gyorsan meghódít.
Soós Bernadett
Egy csoda ez a könyv, csak imádni lehet!
László Katalin
Az utóbbi időben általában lassan és kevés érdeklődéssel olvastam. Szerb Antal regénye megtörte ezt a rossz szériát! Egyszerűen letehetetlen könyv, remek jellemábrázolásokkal, történettel, nagy bemondásokkal... És miközben az ember Mihály tépelődéseit olvassa, azon veszi észre magát, hogy szinte belelépett a főhős életébe, és innentől már a saját bőrére megy, milyen válaszokat ad a felmerülő kérdésekre! Csak ajánlani tudom.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3