Úrilányok Erdélyben

Ugron Zsolna

Ugron Zsolna első regénye valóságos utazás báltermeken és mosókonyhákon, palotákon és romokon, szövevényes rokoni kapcsolatokon és egy sodró szerelmen át a pesti nyüzsgésből a Kárpátok lábához majdnem az Üveghegyen túlra. Anna irigylésre méltó életet él Budapesten: tökéletes férfi, érdekes tévés munka, sok utazás, nagy társasági élet, ragaszkodó... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
56 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
bea
Egyszerű cselekmény, sok anekdota, finoman elegáns megfogalmazás. Rég olvastam ilyen kifinomultan megfogalmazott írást, ami mentes a közönségességtől és a hatásvadász fordulatoktól. Ajánlom!
Edina
Nagy várakozással kezdtem el olvasni a könyvet, valami könnyed, magával ragadó, gasztrokalandokkal tarkított kor- és helytörténetre vágyva... Sajnos már olvasás közben is hiányérzetem volt, mind a történet, mind a stílus hagyott némi kívánnivalót maga után...
Imola
Az a baj a mai magyar társadalommal, hogy nem szinte nem is értékeli azokat a történeteket, amik nem szomorúak vagy esetleg tragikusak. Itt ez a könnyed, vidám történet, a maga egyszerűségében és összetettségeben. Egyszerre nevettet (a vicces anekdotákon keresztül) és szomorit el (a kommunizmusra, az erdők elállamositasara utalva). Mindez a mi hétköznapjainkban. De persze nem elég drámai, nem elég "súlyos". Anna úgy halad végig az útján, ami neki lett teremtve, hogy nem nézi, mit veszít, mi marad ki, hanem előre néz, optimistán -néha nem egyszerű helyzetben. Hogy példakép vagy sem, mindenki maga döntsön. Lehet, nem is ez a kérdés. De úgy gondolom, h bárcsak lenne több hasonló hangvételű regény, ami mai magyarok tollából (vagy pontosabban laptopjarol) származik. En sem vagyok híve az örök optimista, New Ages álboldogsagnak, de vegyük észre, hogy a sok tragédia és pátosz rányomja a bélyeget az általános magyar közhangulatra. Legyen egyensúly. Több ilyen történetre lenne szükségünk.
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4