U.i.: Szeretlek

Holly összetörten, magába roskadva él férje halála óta, sokszor ahhoz sincs kedve, hogy kikeljen az ágyból és ennivalót készítsen magának. Úgy érzi, élete értelmetlen Gerry nélkül. Azonban egy nap minden megváltozik, amikor egy csomagot kap, benne több borítékkal. Holly ezentúl izgatottan várja minden hónap első napját, ugyanis akkor bonthatja fel az... bővebben
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Reni
Nagyon jó könyv! Magával ragadó. Viszont a film nem sikerült annyira jól, mint a könyv.
Marcsi Tiszaújvárosból
Ez a könyv nagyon lebilincselő ,megható történet! Nyaraláson voltunk és a háziak biztos pont nekem hagyták ott. DE milyen jó ,hogy ott hagyták és én megtaláltam! Gazdagabb lettem egy olvasási élménnyel..és jót pihentem!
ht75
Imádtam olvasni, bár a filmet is megnéztem egy tucatszor.
Enzsöl Szilvi
Csodálatos könyv, egyszerűen magával ragadó. Láttam a filmet és nagyon tetszett, ezért elolvastam a könyvet is. De erre nem számítottam, a könyv fényévekre van a filmtől, mindenkinek csak ajánlani tudom, tessék olvasni : )
Fantine
Csatlakozom az előttem szólókhoz: valóban nagyon jó a könyv. A filmet már láttam, de nem sok maradt meg belőle, a könyv az igazi ez esetben is :) Ahogy lenni szokott: ez esetben is egy tragédia kell ahhoz, hogy a családtagok egymásra találjanak. Olvassátok el! ;)
Gyöngy
A legjobb a világon. Mindnekinek el kellene olvasnia, sőt kötelező olvasmánnyá kellene tenni..:P
Andus
Az igaz szerelem még a halállal sem múlik el. Könnyfakasztó, lélekemelő mű. A film viszont sajna amerikai producerek kezébe jutott, nem lett az igazi. Inkább a könyvet vegyétek elő:)
Fazekas Vivien
Kb. 2-3 éve olvastam a könyvet.Fantasztikus.Életem elsö könyve amit egy nap alatt kiolvastam:) annyira tetszett:)
Réty Lilla
Hát szerintem a könyv fantasztikusan sikerült. Bár én a filmet láttam először és talán jobban is jártam, mert ha fordítva történt volna a film nem tetszene. De mind a film mind a könyv úgy jó ahogy van. Pont elég. Nem hiányzik belőlük semmi. Aki akar magának egy pár jó délutánt, az kezébe veszi ezt a könyvet, bármily vastag is legyen, és egyszerűen elolvassa. A hatás garantált. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok!
Vivyke
Jó könyv de engem valamiért nem tudott annyira lekötni, mint vártam, bár lehet, hogy túl nagy elvárásokkal kezdtem neki.
Gacsályi Lilla
Fantasztikus könyv!!!!! és december 20.-ától filmesített változat a mozikban!!!!
Bittmann Szilvia
Nagyon tetszett a regény, alig bírtam letenni! Mindenkinek szívből ajánlom!
Erki Beáta
Nagyon jó és kedves kis történet. Tényleg jó köny!
Vadnai Balázs
De jó ez a köny!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31