Tomor Anita

Kellesz nekem!

pyrus kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  400 oldal

Írtam egy regényt. Úgy, hogy soha életemben nem hallottam még Jayden Brooksról, a híres filmsztárról. Még csak a filmjeit sem láttam. Azt hittem, hogy nincs is ilyen színész. Mégis valami fatális véletlen folytán ezt a nevet adtam a főszereplőmnek, aki a történet szerint szintén színész. Ezek után ki hinné el nekem, hogy nem az igazi Jayden Brooksról írtam könyvet? Nyilván senki.

Az egész életem romokban hever. A könyveim már nem olyan népszerűek, mint régen. A férjem megcsalt a kolléganőjével, és beadta a válókeresetet. Én meg találkoztam Jayden Brooksszal. Tudod, a filmsztár Jayden Brooksszal. Az igazival.

Ugyanis egy kedves olvasóm betegelte őt az Instán, és felhívta a figyelmét arra, hogy írtam egy regényt. Róla. Ő meg fogta magát és megkeresett. És most azt akarja, hogy csináljunk filmet a könyvemből, és ragaszkodik hozzá, hogy én írjam a forgatókönyvet! Hát nem őrület?

Egyik napról a másikra Los Angelesben találtam magam. A birtokán. És azon kaptam magam, hogy elkezdtük írni a forgatókönyvet. Együtt, közösen. És bomba jó! Érzem, hogy óriási siker lesz. De annak már kevésbé örülök, hogy minél több időt töltök vele, egyre jobban vonzódom hozzá, és abból, ahogyan rám néz, úgy érzem, az, ami kettőnk között van, nagyon is kölcsönös. Pedig ennek nem szabadna így lennie.

Tomor Anita, a méltán népszerű írónő ezúttal is egy szívet melengető történetet hozott nekünk. A napfényes Los Angelesbe utaztat el minket, ahol két megtört szív, két olyan ember talál egymásra, akik nem is hinnék, de mindennél jobban szükségük van arra, hogy megtanuljanak újra szeretni és megbízni a másikban. A tündérmesék bizony nem csak a fantáziánkban léteznek, nagyon is megtörténhetnek bárkivel! Akár még velünk is!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 792 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 07. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó pyrus kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:400
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly254 gr
ISBN9786155749414
Árukód2781760 / 1224227

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 4 792 Ft

A termék megvásárlásával

479 pontot szerezhet


Előrendelhető

Várható megjelenés:
2024. 07. 25.


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power