Angel Barta

Titkos szerelmi affér Párizsban

sikerkönyv kiadó  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  476 oldal

Egy egyszerű, titokzatos, gyönyörű magyar lány érkezett Párizsba, hogy valóra váltsa álmait. Hitte, hogy az álmok valóra válnak, és a szerencse rámosolyog. Modell szeretett volna lenni, de a sors közbeszólt és váratlanul szerelmi afférba keveredett a világhírű divattervezővel. Millió fiatal lány álma, hogy a kifutókon tündököljön és a legsikeresebb tervező múzsája legyen... de az élet néha hihetetlen dolgokat produkál, és ez az álom rémálommá is válhat. Egy szenvedélyes, kiszámíthatatlan szerelmi történeten keresztül bepillanthatunk a csillogó divatvilágba, a párizsi életbe, exkluzív divatbemutatókra és partikra. Hogyan lett a magyar lány Párizs legmenőbb edzőtermének a hercegnője, ahol világsztárok, és a felső tízezer tagjai versengenek a kegyeiért ? Milyen őrültségekre képes egy szerelmes férfi ? Vajon feladja a tervező a karriert, a hatalmat, a sikert az igaz szerelemért ? Izgalmas... mulatságos... szexi... szenvedélyes történet arról, amiről sok lány álmodozik. Szerelem, Szenvedély, Divatvilág, Párizs
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sikerkönyv kiadó
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:476
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly470 gr
ISBN9789630686808
Árukód2209013 / 1065114

Vásárlói értékelések, vélemények

Éva
2010. 02. 09.

3 éjszaka alatt olvastam el... egy nem minden napi könyv, nem egy megszokott szerelmes regény. Kényszert éreztem rá, hogy olvassam tovább és tovább !!! Örülnék ha lenne folytatás is!

Süle Szilvia
2010. 02. 13.

Nagyon jó és izgalmas könyv, egyszerűen nem lehet letenni! Mindenkinek ajánlom!

Anna
2010. 03. 12.

Magával ragadó történet tele váratlan fordulatokkal. Nagyon tetszett, hogy könnyen érthető a nyelvezete és különlegesek a kifejezések. Több szereplővel is azonosultam, úgy éreztem magam ,mintha én is része lennék a történetnek. Szuper könyv!

Kriszta
2010. 04. 19.

Egyszerüen nem tudtam letenni!!! A kedvenc könyvem lett!!! Nagyon tetszik, mert nem egy megszokott, átlagos szerelmes regényt olvasunk, hanem egy érzelmekkel teli, izgalmas, aktuális történetet, arról a kivülről csillogónak tűnő világról, ami sokakat érdekel......2 nap alatt elolvastam, és most olvason 2.-jára! nem tudom letenni. imádom!!!

Tibi
2010. 06. 19.

Szerintem lebilincselő történet, remek karakterekkel, jól kidolgozott egyedi világgal. Tele van meglepő fordulatokkal, humorral, erotikával. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó kikapcsolódás! Remélem minél hamarabb lesz 2. rész!

Andrea
2010. 07. 08.

Mikor a kezembe tartottam a könyvet és belekezdtem már ez első sorok nagy hatást tettek rám...ahogy egyre jobban belemélyedtem az olvasásába gyorsabban vert a szivem és hozta vissza számomra azt az érzést, ami nem sok mindenkinek adatik meg az életben.. az első, igaz szerelmet...Nem is gondoltam volna, hogy egy magyar lány, a világ egyik leghíresebb divattervezőjének, a múzsája. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a romantikát és az izgalmat és újra át szeretné élni a szerelmet! Már kétszer olvastam el, mert annyira élveztem, harmadjára is el fogom, hogy mindenre emlékezzek, mire megjelenik a folytatás!!

Bejja
2012. 12. 27.

Tegnap akadt a könyv a kezembe, kölcsönbe kaptam...az este 300 oldal után tudtam csak letenni, már éjjel volt...második nap és már ki is olvastam..magával ragadt a történet és már nagyon várom a folytatást :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat