Terrence Real

Mi - Hogyan lépjünk túl a TE és ÉN alapeszméjén egy szeretetteljesebb kapcsolat kiépítéséhez

cor leonis  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL  |  278 oldal

Bruce Springsteen és Esther Perel ajánlásával érkezik a nemzetközileg elismert családterapeuta, Terrence Real új könyve. a MI.

Ne kizárólag önmagadon dolgozz, hanem a pároddal együtt javítsatok a kapcsolatotokon - vallja a neves családterapeuta, illetve a Házasság vagy szövetség? című bestseller írója.

Valószínűleg hallottál már valamilyen formában arról, hogy mielőtt valaki mást szerethetnél, előbb magadat kell megtanulnod szeretni. A neves családterapeuta, házassági tanácsadó és bestselleríró Terrence Real szerint viszont valamit nagyon félreértettünk.

A kapcsolatunk megmentésének módja ugyanis nem az, hogy egyedül, önmagunkon dolgozunk, hanem együtt a párunkkal. Ha továbbra is kizárólag önmagunkra összpontosítunk, azzal csak tápláljuk a problémát, azaz, hogy a legtöbbünk az évek során kidolgozott bizonyos módszereket arra, hogy "túléljük" a családunkat, ezek azonban felnőttként már nem hasznosak számunkra. Hozzuk a felszínre a bölcsebb, együttműködőbb énünket! Ebben a forradalmian úttörő műben Real tudományosan alátámasztott kapcsolati készségek új tárházát kínálja, amelyek segítségével válságba került házasságok menthetők meg.

A pszichológiát, történelmet, illetve az irodáját felkereső, hús-vér párok történeteit felhasználva Real segít az olvasóknak túllépni a traumákon és stressz okozta hatásokon, hogy a te és én szemszögéből való gondolkodásról áttérjenek egy másik - a mi-t középpontba állító - tudati szintre.
Real, a válás küszöbén álló párok védőszentje, megtanítja nekünk, hogyan szólaljunk meg szeretettel, és hogyan építsünk ki erős, szeretetteljes kapcsolatokat, amelyeket a hitelesség és a kölcsönös függőség jellemez.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó cor leonis
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:278
BorítóKARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
Súly360 gr
FordítóBalika Anna
ISBN9786155893698
Árukód2766135 / 1213322

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!