Bioszőlő, biobor - Ökológiai szőlőtermesztés és borászat
mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. | 2018 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 310 oldal
Az ökológiai termesztéssel előállított szőlő az alapja a biobor készítésének, amelynek lépései, technológiai, kezelési mozzanatai, betartandó szabályai, előírásai is megtalálhatók a könyvben.
Röviden felvázolják a szerzők az ökológiai gazdálkodás hazai és külföldi helyzetét, a szabályozás elemeit, az ellenőrző szervezeteket, a biogazdálkodás szervezeteit, az Európában kialakult ökológiai szőlőtermesztés irányzatait.
A könyv végén bemutatkozó ökológiai szőlőtermesztéssel és borászattal foglalkozó gazdálkodók sikerei bizonyítják, hogy ez a technológia megvalósításható és fenntartható.
Külön fejezet hívja fel a figyelmet azokra a kutatási eredményekre, melyeket - hazai és nemzetközi együttműködés keretében - az utóbbi időben végzett közös munka során elértünk.
A termék megvásárlásával
655 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. |
|---|---|
| Kiadás éve | 2018 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 310 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
| Súly | 886 gr |
| Illusztráció | FEKETE-FEHÉR ÁBRÁKKAL ÉS SZÍNES |
| ISBN | 9789632867380 |
| Árukód | 2723249 / 1181635 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
655 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes



























