Szergej Lukjanyenko

Éjszakai őrség

GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK

metropolis media group  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  436 oldal

Moszkva utcáin a hétköznapi emberek között természetfölötti lények járnak észrevétlen. A Setét és a Fény erői egyaránt jelen vannak, s a két tábor közötti törékeny fegyverszünetet az Éjszakai és a Nappali Örség vigyázza.

Most azonban viharfelhők gyülekeznek a város komor bérkaszárnyái felett: a varázslók, vámpírok, alakváltók és boszorkányok hidegháborúja forrósodni kezdett. Ha összecsapásuknak nem sikerül elejet verini, maga a pokol szabadul el a földön.

Szergej Lukjanyenko sorozatindító regénye hihetetlen népszerűségre tett szert az első megjelenése óta eltelt években, és rajongótábora már nem korlátozódik Oroszországra. A könyvből készült film elvitte hírét Amerikába és a világ szinte minden szegletébe. Azóta az Éjszakai Őrség már valamennyi fontosabb nyelven olvasható.

A GFK sorozatban végre magyarul is hozzáférhető lesz hamarosan a teljes sorozat.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó metropolis media group
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:436
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly360 gr
Sorozat GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK
FordítóThuróczy Gergely
ISBN9789638735713
Árukód2154891 / 1034004

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Dávid Ádám
2007. 08. 06.

Nekem nagyon tetszik! Szerintem nagyon nagy sikere lesz pár év múlva!

rogan99
2008. 02. 07.

A köny nagyon jó eddig, de a fordítás valami eszméletlen pocsék. Számomra sokat levon a könyv élvezhetőségéből. Keveredik a ma használatos szleng mára kevésbé használt kifejezésekkell és ez az elegy nagyon nem jó. Némelyik mondattól feláll a szőr a hátamon. Szerencsére a második kötetet más fordította remélem az az jobb lesz ebből a szempontból.

Acorn
2009. 01. 15.

Régóta nem olvastam ilyen igényes munkát. Vitába szállnék az előttem felszólalóval, ugyanis szerintem pont a fordítás adja a könyv egyik érdekességét. A történet pörgős, fordulatos és letehetetlen. Mindenkinek ajánlom.

Babszem
2012. 11. 06.

A sztori jó, az egész könyv is,de a fordítás, rendkívül pocsék. Kérem szépen, mikor adunk egy vámpírokat ölő, kemény srác szájába olyan szavakat, hogy "zacsi" meg "fecsizni". Semmi baj a szlenggel, használjuk, de ne a plázacicásat...

Fazekas Péter
2013. 02. 19.

Lukjanyenko kiválóan szemlélteti, hogy olykor milyen keskeny határ húzódik Jó és Rossz, jelen esetben Fény és Setét között, legalábbis ami a cél eléréséhez használt eszközöket illeti, s teszi mindezt egy különös atmoszférájú közegbe helyezett remek történetbe ágyazva.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal