Szepes Mária

A Vörös Oroszlán - Az örök élet itala

ÉLETMŰSOROZAT (ÉDESVÍZ)

édesvíz kiadó  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  413 oldal

Az egykor nagy vihart kavaró és ma is különleges sorsot élő regény alaptémája egy elixír, az örök élet itala, maga a Prima Materia, amely halhatatlanná tesz, és megadja azt a képességet, hogy emlékezzünk előző életeinkre. A kötet olvasói immár több évtizede számolnak be ugyanazokról a tapasztalatokról: első olvasatban egy letehetetlen, négy évszázadot átfogó, izgalmas történetet látnak benne, később azonban a mű beavatássá alakul át, amely valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti magában.

"Amikor ími kezdtem, éppen az alkimisták érdekeltek a legjobban. Megragadott e kényszerűen bujkáló kísérletezők tragikus sorsa. Oket a pénzre, hatalomra éhes nagyurak éppúgy félreértették, mint véres történelmünk valamennyi nagy elméjét. A mentális alkímia beavatottjainak sosem célja az aranycsinálás. Ők az emberi szellem arannyá szublimálását, saját lényük átformálását tekintik elsődlegesnek. Azon fáradoznak, hogy lelkükben, szellemükben létrejöjjön a Bölcsek Köve, az Iható Arany, az Örök Élet igazi elixírje."

Szepes Mária

"A titkos tudományok útjára senki se lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett... Te, aki e könyv olvasásába kezdtél, ha végigolvasod és megérted, uralkodóvá vagy őrültté leszel. Ám tégy vele, amit akarsz - se megvetni, se elfelejteni nem fogod. Ha tiszta vagy, fáklya lesz előtted, ha erős vagy, fegyverré válik kezedben, ha bölcs vagy, bölcsebbé leszel. Ha azonban romlott vagy, akkor ez a könyv a pokol tüzévé lesz benned; éles tőrként hatol át lelkeden, s lelkiismeretedet a megbánás és örök nyugtalanság súlyával terheli meg."

(Eliphas Levy: Rituel de la Haute Magié)

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 355 Ft

A termék megvásárlásával

635 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:413
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly762 gr
Sorozat ÉLETMŰSOROZAT (ÉDESVÍZ)
FormátumB 5 250 X 175
ISBN9789635289837
Árukód2082372 / 1008036

Vásárlói értékelések, vélemények

(14 vélemény)
Erdélyi Annamária
2007. 08. 19.

Titkok kapujában:)

Doki
2007. 11. 05.

Meglepo hogy itt meg nem talaltam hozzaszolast. Az egyik legcsodasabb, legelgondolkodtatobb ezoterikus konyvet tartjuk a kezunkben. Annyira magaval ragadott, hogy azota is hiszek benne, hogy letezik mas elmelet a korlatolt, konzervativ vallasi felfogasokon kivul. Nekem ez a konyv lett a vallasom. Nem allitom, hogy feketen-feheren hinni kell benne, de szamomra elfogadhatobb barmilyen vallasnal amelyeket 30 ev alatt sem tudtam elfogadni es megerteni. Koszonom, hogy letrejott ez a konyv. A magyar irodalom szegenyebb lenne nelkule.

JÁRFÁS ZOLTÁN
2007. 12. 16.

Drága Szepes Mária! A létezés jelen pillanatából üzenve köszönöm, hogy mint lélek, energia aki emberi testben megmutatkozott elhozta ezt a fontos térképet ami segít az eligazodásban de leginkább az emlékezésben, hogy kik is voltunk, vagyunk és egyszer lehetünk.

Zsihla Attila
2008. 04. 05.

Induljunk el együtt a spirituális uton. http://youtube.com/watch?v=tsRxPRUqK8k&fe ature=PlayList&p=4B20885955768E47&ind ex=0&playnext=1

Moczó Andrea
2010. 02. 18.

8 éves koromban döbbentem rá h vhogy más vagyok, mint a többi velem egykorú. Úgy éreztem és még benőtt fejjel sem vagyok biztos benne h nem emlékszem az egyik legrégebbi előző életemre. Magamban formáltam az évek során vmit, vmiféle saját vallást, amit viszontláttam ebben a könyvben. Mindig arra vágytam h találjak olyan embert, aki hasonlóan látja a világot, mint én. Köszönöm!!!

Linda
2013. 02. 19.

Fantasztikus utazás, varázslatos felfedezés, örömteli megérkezés. Ez a könyv nem fikció, hanem üzenet.

Nemes Olga Ilona
2014. 07. 13.

Csodálatos remekmű! Könnyed szórakoztató, lebilincselő. Kihagyhatatlanul izgalmas. A múltban korokon átívelő utazás. Megjelenik St. Germain gróf alakja is. AZ utazó számára kihagyhatatlan! Sok kérdés válaszra lel.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 690 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 355 Ft

A termék megvásárlásával

635 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat