A halfőzés fortélyai a Balaton mentén
magánkiadás | 2014 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 280 oldal
A könyv nem egyszerűen a halleves, a halpörkölt, a halpaprikás és a halászoslé receptjeinek gyűjteménye, de egyedülálló abban is, hogy leveses halétel-történeti leírásokat is közread.
A kiadvány a Balaton mente 40 településének jellegzetes halfőző hagyományait, ma is alkalmazott fortélyait öleli fel több mint 400, személyesen gyűjtött recept formájában.
Az ételleírás minden esetben egy-egy Balaton menti település bemutatásának kiegészítése, illusztrációja. A honismereti keret emeli ki a munkát a "szabvány" szakácskönyvek sorából: az egyes helységekről pontos, igényes, ugyanakkor tömör és olvasmányos helytörténeti áttekintést kap az olvasó. Mindezt térképvázlattal, a település címerével, rajzokkal esztétikusan kiegészítve, élvezetes stílusban, igényes kivitelben.
A termék megvásárlásával
456 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | magánkiadás |
---|---|
Kiadás éve | 2014 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 280 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 1200 gr |
Illusztráció | RAJZOKKAL |
ISBN | 9789630886284 |
Árukód | 2651905 / 1152561 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
456 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes