Sven Nordqvist

Lesz nemulass, Findusz!

general press kiadó  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  130 oldal

Ne ígérgessünk, ha nem tudjuk betartani! Pettsonnak bizony sokszor eszébe jut a mondás, amióta megígérte Findusznak, hogy a Mikulás ellátogat hozzá karácsonykor. Nincs is Mikulás, méltatlankodik az öreg magában, de hosszas tanakodás után elhatározza, hogy titokban készít egy mozogni és beszélni tudó bábut. A nagy fabrikálás során azonban hamar belátja, hogy szinte lehetetlen vállalkozásba fogott. A karácsony előtti hetek rendkívül szokatlanra sikerednek a barátok életében. Az öreg minden idejét a műhelyben tölti, a kandúr pedig kezdi nagyon magányosnak érezni magát. Ráadásul furcsábbnál furcsább emberek bukkannak fel körülöttük. de vajon mit akarhatnak? Az ünnep napján úgy tűnik, minden rendben van: Findusz boldog, mert eljött a Mikulás, az öreg pedig annak örül, milyen jól sikerült a gépe. Talán egy kicsit túl jól is... Vajon miféle titok lappanghat emögött? Vannak kérdések, amelyekre lehet, hogy nem is érdemes választ keresni...
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó general press kiadó
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:130
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly670 gr
IllusztrációSZERZŐ RAJZAIVAL
FordítóCsépányi Zsuzsanna
ISBN9789639598706
Árukód2159083 / 1035353

Vásárlói értékelések, vélemények

(5 vélemény)
Steiler Livia
2007. 10. 12.

Nagyon kedves, aranyos, a szokásos Pettson és Findusz hangulat végigkíséri ezt a kötetet is. A hosszabb fejezetek miatt azonban csak 5 év felettieknek ajánlanám - vagy akik kisebbek de már Pettson és Findusz rajongók - mert nem ülik végig a fejezetet, illetve a végére elfelejtik mi is történt a könyv elején. Imádnivaló darab.

ZSA
2010. 02. 09.

Mindenkinek ajánlom, 8 éves lányom többször elolvasta. A történet nagyon jó, bár egy picit különbözik a többi Findusz könyvben megszokottól. Az illusztráció a szokásos Nordqvist féle humorral teli.

mama
2012. 09. 13.

Az író egyik legkevésbé sikerült műve. Az erkölcsi mondanivalója nem tetszik. A középpontban a nem létező mikulás áll, ami nem igazán szerencsés, mivel egy gyermemeknem szóló könyvről van szó . Rosszul és unalmasan van fordítva, nem őszinte az öreg.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány