Az éhezők viadala

Észak-Amerika romjain ma Panem országa, a ragyogó Kapitólium és a tizenkét távoli körzet fekszik. A Kapitólium kegyetlenül bánik Panem lakóival: minden évben, minden körzetből kisorsolnak egy-egy tizenkét és tizennyolc év közötti fiút és lányt, akiknek részt kell venniük Az Éhezők Viadalán. Az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé. A... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 546 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Maetz Sarolta
Még nem olvastam el, de elolvastam az ajánlót és szerintem eléggé hajaz Takami Kosun: Battle Royale könyvére... De azért el fogom olvasni a kíváncsiság miatt.
Wendler Nikoletta
Csodálatos egy könyv, én csak ajánlani tudom nagyon. Számomra fontos, hogy magam előtt lássam a történetet, és ebben a könyvben minden olyan részletesen volt leírva hogy ez sikerült is. Folyamatosan fent tartotta a figyelmemet.Kiválóan megírt, részletes, fantasztikus! :) Ajánlom mindenkinek.
Liebich Orsolya
A mű elején még nem éreztem nagy olvasási vágyat, elég egyszerűen indult. Aztán 1-2 oldal után kezdett érdekessé válni és rájöttem, hogy ez nem egy szokványos könyv. Ahogy olvastam egyre jobban magával ragadott és kezdett beszippantani a Kapitólium világa.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot