Sue Johnson

Ölelj át! - Beszélgetések az életre szóló szerelem lehetőségeiről

HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA

park könyvkiadó  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  288 oldal

Sue Johnson pár- és családterapeuta, a forradalmian újszerű érzelemközpontú terápia megteremtője. Az ÉKT lényege az a felismerés, hogy a szerelem érzelmi kötelék, a szerelmes úgy szeretne kötődni partneréhez, mint gyermek az anyjához. A szeretetteljes felnőtt viszony kialakításának három feltétele van: az egymással szembeni nyitottság, az egymásra hangolódás és a kölcsönös válaszkészség. A szerelem lényegének érzelmi megközelítésével érthetővé válik a másik kiszámíthatatlan viselkedése, enyhül a felek szorongása, rettegése; reményt kapnak az élethalálharcot vívó párok. Aki úgy érzi, veszélyben van az érzelmi kapcsolata azzal az emberrel, akit valaha mindenkinél jobban szeretett, és hisz abban, hogy a szerelem több mint muris öt perc, sokat tanulhat ebből a könyvből.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:288
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly330 gr
Sorozat HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA
FordítóFarkas Eszter
ISBN9789635309146
Árukód2218948 / 1075027

Vásárlói értékelések, vélemények

Erika
2014. 01. 23.

Csak ajánlani tudom ezt a könyvet párkapcsolatban élők, házasok, de párját keresők számára is. Alapjaiban segít egy kapcsolatnak biztos köteléket kialakítani a felek között... hogy megértsék egymás érzéseit... hogy ki tudják mondani, hogy meg tudják beszélni... :) Nagyon szerettem olvasni, és kis idő múlva újra el fogom, nehogy elfelejtsem a hasznos tippeket!

Sáfián Fanni
2014. 02. 02.

Az egyik legalapvetőbb könyv a párkapcsolatokról, amit valaha olvastam. Tanítani kéne főbb megállapításait gyerekeknek vagy felnőtteknek is, hogy tudják, hogyan gondozzák saját kapcsolataikat, hogy kiegyensúlyozottan élhessenek. Nekem nagyon sokat segített ez a könyv.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál