Büntetlen örömök

Stahl Judit új szakácskönyve örömteli bizonyíték, hogy a jó ízek nem föltétlenül jelentenek egyúttal plusz kilókat is. Ebbe a kötetbe Judit azokat a kedvenc, alacsony kalóriatartalmú ételeit gyűjtötte össze, amelyeket lelkiismeretfurdalás nélkül megehetünk. A 300 kalóriás reggeli turmixitalok, az 500 kalóriás előre elkészíthető és munkahelyre... bővebben
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kateo
Karácsonyra kaptam, és imádom a könyvet. Eddig nem nagyon mertem főzni (csak sütni), de ez a könyv meghozta hozzá a kedvem!
Tarczali Tímea Éva
Jók a sztorik, jók a kaják. Egyszóval finom! :)
Kóbor Attila
Nagyon szép könyv.
Baggins Bilbo
Bár az ára húzós, de a kaják, amiket eddig elkészítettem a receptek alapján állati jók. Pl. a diós, olívabogyós, parmezános cukkinis makaróni minden falatját gyönyörűséggel nyeltük.
Vágány Erzsébet
Tényleg mennyire különbözőek az izlések. Szerintem minden szempontból szuper a könyv. Nagyon szépek a fotók. Finomak és gyorsan elkészíthetőek a receptek. A receptek előtti történeteket pedig igazán élvezettel olvastam.
Csatlakozom .
Kritikán aluli. Kár, hogy nem lehet visszakérni a pénzt.
Mártha Zsuzsanna
Eddig nagy Stahl rajongó voltam, de ez az opus tényleg kiábrándító. A fotók pocsékok, ötletszegények, a receptekben meg nem látok annyi fantáziát, mint az előző két könyvben. Úgy érzem az egész össze lett csapva. Helyette minden gasztronómiához vonzódó kedves társamnak ajánlom figyelmébe Marie Claire Ízvarázs c. konyvét!!
Kiskukta Kiskukta
A 650 kalóriás vacsoráktól nem lehet fogyni. Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldús.... A könyv az eddigi 3-ból a leggyengébb, a fotók pedig egyenesen szörnyűek.
Nyami Ernő
szuper akönyv. Fogyok kiválóan.
Tóth Kata
Nincs új a nap alatt... amit ez a könyv is bizonyít. PÉNZKIDOBÁS!!!!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1