Sophie Kinsella  |  Madeleine Wickham

Velem alszol?

kelly kiadó kft.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  286 oldal

Chloénak nyaralásra van szüksége. Elege van az esküvői ruhák varrásából, a hiú örömanyákból, és abból, hogy élettársának gondjai vannak a munkahelyén. Gazdag barátja, Gerard, felajánlja spanyolországi luxusvilláját, hogy férje Philip, két fiúk, és ő kikapcsolódhassanak. Eszményi! Hugh nem boldog ember. Úgy tűnik, tökéletes feleségét jobban érdekli a márvány az új konyhába, mint a férje, ő pedig keményen dolgozik, hogy mindezt kifizethesse, cserébe azonban alig látja a gyerekeit. Régi iskolatársa, Gerard, kiadja nekik spanyolországi luxusvilláját, hogy a család kicsit összerázódhasson. Pompás! Mindkét família megérkezik a villába, ahol beköszönt a sokk is: Gerard ugyanarra a hétre szervezte a nyaralásukat. Elkezdődik az osztozkodás bosszantó hete, és a rekkenő hőségben hamarosan fojtogatóvá válik a feszültség. A két családot a titokzatos múlt is összeköti, és ahogy elszabadulnak az indulatok, rég eltemetett szenvedély tör felszínre… Mediterrán nyár, szabadságvágy, füllesztő erotika, egy-két slukk joint és valaki a háttérben… "Könnyedség és humor teszik a könyvet tökéletes nyári olvasmánnyá." - (Sunday Mirror)
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó kelly kiadó kft.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:286
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly320 gr
FordítóStier Ágnes
ISBN9789633350225
Árukód2223681 / 1079581

Vásárlói értékelések, vélemények

Fanny
2012. 06. 27.

Ez a könyv egy rettenetes csalódás volt az írónő Csörögj rám!, vagy Segítség, kísértet! című könyve után. A történet unalmas és rettenetes. Aki egy poénmentes történetet akar olvasni arról, hogy hogyan csalja meg egy nő 13 év házasság után a férjét, olvassa el nyugodtan.

BB1981
2012. 10. 23.

Nem tetszett ez a könyv. Egyáltalán nem volt könnyed és humoros, ahogy azt a hátsó borítón írták. A szereplők egyáltalán nem voltak szimpatikusak. Nem szoktam félbehagyni könyvet, ezért ezt is végigolvastam. De már alig vártam, hogy vége legyen! :-( 2/5

Kiss Alexandra
2013. 08. 25.

Olvastam az írónő Csörögj rám! című könyvét. Azután kissé csalódás ez az alkotás, de egyszer elolvasható. Nem feltétlen fog a "Hű de újraolvasnám könyvek " listámra kerülni a történet kiszámíthatósága miatt, de azt sem mondanám, hogy megbántam a vételt.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék megvásárlásával

283 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok