Szurovecz Kitti

Smink nélkül

central médiacsoport zrt.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  272 oldal

Sztárok, hírességek, celebek. Különös, zárt világ: az egekig repítheti azt, akinek sikerül ide bejutnia. Pénz, hírnév, csillogás melyik fiatal lány ne áhítozna rá? Melyikük ne adna meg bármit, hogy beletartozhasson? Szombati Lillának úgy tűnik, minden összejött: a gyönyörű fotómodell fényes médiakarrier küszöbén áll. Ám a múltjában rejlő titkokra egy ambiciózus újságírónő vadászik és a bulvárlap leleplező címlapsztorija alaposan összekuszálja a szálakat. A fiatal írónő, Szurovecz Kitti nagyon jól ismeri ezt a világot, hiszen a Meglepetés magazinnak hétről hétre készíti a sztárinterjúkat. Neki már régóta megnyílnak a hírességek: elmondanak olyan titkokat is, amelyeket nyomtatásban nem akarnak viszontlátni. A Smink nélkül természetesen nem róluk szól, a regény szereplői kitalált személyek, de az ügyesen bonyolított, fordulatos cselekmény, az érzékletesen megjelenített médiavilág képe sokat elárul arról, mi rejlik a csillogó kulisszák mögött.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó central médiacsoport zrt.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:272
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly340 gr
ISBN9789639710672
Árukód2209778 / 1065928

Vásárlói értékelések, vélemények

Lili30
2010. 04. 07.

Miközben olvastam lerágtam a körmöm, mert fogalmam sem volt, mi lesz a vége, de tényleg :) Nagyon izgalmas, ÉLNEK benne a szereplők...csak azt sajnálom, hogy nagyon hamar kivégeztem. Gratulálok az írónőnek - ha jól tudom, ez az első könyve. Csak így tovább!

reni32
2010. 04. 08.

Kifejezetten morcos voltam, amikor valami miatt le kellett tennem ezt a könyvet, amíg olvastam! nagyon nagyon tetszik. Rendszeres könyvvásárlóként olvasom a mai magyar szerzők műveit ebben a kategóriában, s az eddig tapasztaltak alapján azt gondolom a Smink Nélkül magasan viszi a prímet.

Zsuzska
2010. 04. 12.

Én most olvastam el, és nagyon tetszett! Mindenkinek ajánlom! Szerintem sokkal jobb, pörgősebb, mint az eddigi csöpögős női könyvek.

Anita.H. 22
2010. 04. 19.

Jaj, szenzációs ez a könyv! :) Iszonyú izgalmas, van benne szerelmi szál, bűnügyi vonal, erotika, romantika, sztárvilág, egyszóval minden ami ahhoz kell, hogy jól érezd magad olvasás közben :-) Külön izgis volt azon gondokozni - hogy ezt vagy azt a karaktert vajon kiről mintázta Szurovecz Kitti, aki egyébként újságíró és a celebek a barátai. Összegezve ez egy nagyon jó könyv!

Sára
2010. 07. 24.

Ez a könyv megérdemelné, hogy több figyelmet kapjon. Amellett, hogy szórakoztató, igazi női lektűr, ami végig izgalomban tartja az olvasóját, komoly társadalomképet is ad a mai Magyarországról. Kimondja mindazt, ami a való élet, nem szépeleg és nem beszél virágnyelven. Épp olyan, mint mi vagyunk emberek. Nagyon megszerettem, még sokadik olvasásra is érdekes, mindig felfedezek benne valami újat. Egyszóval, nagyon tetszik.

H. T. Swanson
2010. 08. 24.

Csak gratulálni tudok Kittinek. Lebilincselő a könyv. Egy pillanatra sem tudtam letenni. Sokkal több elismerést érdemelne. A Gyémántfiú online regényét is ajánlom mindenkinek, Kitti weboldalán.

Brigi
2010. 09. 07.

Egyszerűen imádom ezt a könyvet. :) Sajnálom hogy egyelőre nem lesz folytatása. Csak tanácsként annak, aki szereti Kitti könyvét, a weboldalán is ír egyet Gyémántfiú címmel és az is hihetetlen jó.

Gina
2010. 10. 01.

Fantasztikus könyv. Százszor jobb, mint Vass Virág, vagy Fejős Éva unalmas és olvashatatlan könyvei. Izgalommal várom Kitti következő könyvét. Lebilincselően ír!!!

Hajdú Edit
2010. 10. 23.

Egy nagyon izgalmas, nagyon mai, nagyon lebilincselő történet. Az írónő fantáziája lenyűgöző, a sztori sok szálon fut, a szereplők könnyen elképzelhetőek, "láthatóak". Igazi "egyszuszra olvasós" könyv! :)

Zsu
2010. 10. 23.

Én csak ajánlani tudom a könyvet. Fantasztikusan jó. Lebilincselő és eseménydús. Csak azt vettem észre olvasás közben, hogy vészesen fogynak az oldalak. Minden megvan benne, ami egy jó sztorihoz kell. Akinek tetszett ez a történet az a Kitti oldalán található Gyémántfiút is imádni fogja. Gratulálok Kitti és csak így tovább.

Enethy
2010. 10. 23.

Nekem megvan ez a könyv és nagyon örülök neki,hogy olvashattam.Többszálon futnak a cselekmények,bonyodalom,dráma és sok romantika.Nagyon tetszetté és borzasztóan várom,hogy a folytatását is olvashassam már.Továbbá Kittinek van egy honlapja ahol lehet a Gyémántfiú című könyvének körülbelül a felét olvasni az egész könyv pedig talán idén kerül be az üzletekbe.Illetve már olvasható a Fényemberek is ott ami szervesen kapcsolódik a Gyémántfiú történetéhez.

Lex
2010. 10. 23.

Egy teljességgel magával ragadó és lebilincselő történet. Eddig egyetlen olyan magyar író volt, akinek igazán szerettem a könyveit, de Kitti messze túl szárnyalja őt, sőt sok küldöldi írót is. Nem bírtam letenni a Smink nélkült.

Nicky
2010. 10. 23.

Ez a könyv minden, csak nem unalmas. Ahogy haladunk a könyv vége felé egyre több szálon fut a történet és már azt hisszük, hogy egy hatalmas gubancot tartunk a kezünkben, amikor jön egy olyan fordulat, amitől a szálak elrendeződnek és mi olvasók egyszerre mindent megértünk. Kiváló könyv mindenki számára. Még a férfiak is megtalálják a nekik tetszőt ebben a könyvben. Az interneten olvasható Gyémántfiú is teljesen magával ragadó. Köszönjük Kitti!

Nori
2010. 10. 23.

Nagyon tetszett! Könnyű olvasnivaló egy fárasztó nap után. A Gyémántfiút én is ajánlom, de persze a Smink nélkül után:)

nika70
2010. 10. 24.

Régen nem olvastam ilyen lebilincselő, izgalmas,mégis romantikus regényt.Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szeret olvasni.Garantálom nem fogja tudni letenni :)

vrebus9
2013. 03. 11.

szerintem nagyon jó ! érdemes elolvasni :D


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat