Simon Tamás

Vérmacska avagy Alfi világuralomra tör - Puhatábla

HARD SELECTION

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  280 oldal

Alfium: a hülyeség kémiai reakcióba lépett egy macskával és rászabadult a világra. Szőrös ma azt mondta, hogy egy-két dolog meg fog változni, például lenyugtatólövedékez, vagy elad szervkereskedőknek Üzbegisztánba, a szőrömből pedig kesztyűt csinál. Szerinte teljesen retardált vagyok és esély sincs arra, hogy valaha normális leszek, úgyhogy neki is álltam szépen, módszeresen körbepisálni a házat. Mondjuk, ha rend lesz és fegyelem mostantól, akkor nem kell eladnia, mert elmegyek magamtól, esetleg olyasféle változások lesznek, hogy kikaparom a szemét, rászúrom a fogamra és azzal törölgetem a seggem. Mit képzel már? Tényleg, mit képzel Szőri, ez a balfék? Mert hogy Alfi, ez a két fröccsért kapott szőrgombóc mit képzel, arról igen részletes és cizellált képet kapunk a naplójából. Kezdve azzal, hogy ő maga az Atyaúristen, ősrobbanással, káosszal, macskarmaggeddonnal egyetemben. Alfium: úgy hat, mint a morfium. Függeni fogsz! Légy alfinista, különben kurva világ lesz!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:280
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly330 gr
Sorozat HARD SELECTION
IllusztrációSZERELEM MELINDA ILLUSZTRÁCIÓI
ISBN9789632455631
Árukód2223031 / 1078889

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)
Gyalai Zsófia
2011. 12. 08.

Alfinista lettem. Nem túl régen, de azóta nagyon. Az alfium teljesen magával rántott, azt hiszem, valamiféle kezelésekre kéne járnom, terápiára, lehetőleg sokkra. Szerencsére még nem találták fel az ellenszerét, védőoltását, mifenéjét, így minden alfinista békességesen röhögheti magát vörösre, kivetkőzve emberi mivoltából, Alfi, a macska (bocsánat, A Macska) tappancsai előtt heverve. Persze Alfinak pontosan ez a terve, hogy amikor már öntudatlanul fekszünk, mivel az ő zsenialitása az utolsó csepp oxigént is kipréselte szánalmas kis agyunkból, jöjjön ő, és igája alá hajtson bennünket. Nem lesz az olyan rossz, ne tessék megijedni. Tulajdonképpen az egész úgy indult, hogy örökbefogadójáról (vagy méginkább örökbefogadott emberéről), Szőriről fog naplót vezetni, de a mindennapok történései mellett mindig szembetaláljuk magunkat a megvilágosító bölcsességekkel, amelyek az alfinizmus alapjait adják. Alfi nem könyörül, amikor háziemberének kisebb-nagyobb (de jobbára nagyobb) botlásairól ad hírt, kíméletlenül a földbe döngöl mindent és mindenkit, aki nem az ő úri kedve szerint cselekszik, aztán letépi a vádlijukat. Egyedi macskahangja azonban olykor egyenest a szívünkig hatol, és ismét a könnyünket törölgetjük csak most nem túláradó vidámságunkban, hanem meghatottságunkban. De könyörgöm, ne ennek a kedvcsinálónak a böngészésével vesztegessék a drága időt, hanem cselekedjék a következőket: vessék rá magukat az internetre, és olvassák el a blogot ától cettig, aztán vásárolják meg a puhafedeles, majd a keményfedeles kiadást is, vegyenek rögtön több példányt, hogy legyen mivel téríteni a szegény pogányok) között, akikhez még nem jutott el az alfinizmus napsugara. Karácsonyra is kiváló ajándék, legalább lesz valami értelmes is a fa alatt a sok értelmetlen hülyeség mellett. Vannak benne remek illusztrációk is, így akár olvasni még nem tudó aprónépek is örömmel forgathatják (szóval vegyünk nekik is párat). A szegedi Könyvmolyképző Kiadó azzal, hogy megjelenteti a macskanagyúr naplóját, már lerótta alattvalói kötelezettségét, úgyhogy most rajtunk a sor.

Czuczy
2012. 04. 14.

Mindent visz... az első pár oldal után sírtam-nevettem. Macskásoknak kötelező elolvasniuk :)

Szöllősi Betti
2013. 03. 23.

Nézem a borítót. Vérmacska. Grrrr. Egyből a Gyalog-galoppos vérnyúl jutott eszembe, a leharapott fejek ésatöbbi. Mondom, naaaa. Azért az mégis durva lenne, ez egy cica! Tudod, kis tündibündi szőrkupac, egy-két meow itt-ott-amott, doromb.doromb. Aztán gondoltam, nosza, olvassunk belőle ezt-azt, aztán meglátjuk. Az már elsőre lejött, hogy Alfi durvábban löki a sódert, mint egy nyóckeres taxis. Első meglepetésemben: hohóóóó, én bírom az ilyet! Felkiáltásokat hallattam. Hát mit mondjak? Te simontomi! Amit biztosan állíthatok: Alfi jött, látott, trógerkedett és nem kevésbé trágárkodott, nem a szokványos cuki-cica szerepben tündököl, de, hogy sok szívet megnyert a szőrkupac, na, az tuti! Eddig nagy ebpárti hívében álltam, most már a cicák felé is hasonló tisztelettel fordulok majd- de tartani (hopp, Ő tartana engem!) az hétszentség, hogy nem fogok! :D Ezek után mindig a szemem előtt lenne szegény Szőri sorsa, úgyhogy inkább maradok az ugatós négylábúaknál! A könyv több volt, mint élmény. A két fröccsös cicus naplója sok örömet okozott, néha fetrengtem és röfögtem(szigorúan azért, mert vissza kellett fojtanom a kuncorászást) A repülőn egy idősebb hölgy ült mellettem, mondanom sem kell, hogy elkerülhetetlen volt, hogy oda-oda pillantson. Remélem, hogy a szemgúvadás szimplán a szemüvegének volt köszönhető, de valahol a szívem mélyén tudom, hogy nem! :D Nálam becsúszott a dobogósok közé.De tényleg hárd szeleksön, nem spórolták ki belőle az obszcén szavakat. Szóval minimum 16-os karika jobb alsó sarokba. De részemről ezek ellenére is imádtam Alfit. Annyira, hogy már a 2. részt is bőszen elkezdtem olvasni. Az Alfinizmus gyakorlott híve leszek, és ha cicus tartással nem is hódolhatok, a könyvet azért terjesztem ismerőseim körében, hogy mindenhova eljusson a hír: ALFIUM: a hülyeség kémiai reakcióba lépett egy macskával és rászabadult a világra! Légy alfinista, különben ... világ lesz! Te simontomi! Volt neked gyerekszobád?

katica
2013. 08. 01.

Az alap sztori jó, de nekem kicsit sok benne a káromkodás.

Andi
2014. 08. 02.

Nagyon tetszett!!!! :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!