Adobe Photoshop zsebkönyv

E kisméretű könyvecske könnyen elfér még a zsebünkben is, így kényelmes, de mindazt tartalmazza, amit a Photoshop program kezelésének alapjaihoz tudni szükséges. Egy olyan képszerkesztő alkalmazás, mint a Photoshop segítségével digitális képeinkkel szinte bármit megtehetünk. A képek javítása, létrehozása, előkészítése, elküldése vagy webre helyezése... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 130 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Pgx
Az alapötlet jó, a megvalósítás már nem jó. Kezdőnek kevés és tömény, gyakorlottnak felesleges és hiányos, profiknak nevetséges. A helyenkénti súlyos szakszerűtlenség (sajnos több ilyen van annál, hogy apró tévedés lehessen) és pontatlanság arról árulkodik, hogy a szerzőnek nem nagyon van valódi gyakorlati tapasztalata. Erről harsányan árulkodik az író személyes weblapja is (http://www.leslie-sikos.net), nekem ilyen lolkabolka produkció mellett nem lenne bátorságom könyvet írni sem a Photoshop-ról, sem a web-es technológiákról. A könyv feltűnően olcsó, de sajnos még ennyit sem érdemes kiadni érte, különösen akkor nem, ha valaki tényleg haszonnal óhajtja forgatni.

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot