Shayna Cornelius  |  Dana Stiles

Human Design - Életre tervezve - Fedezd fel és kövesd céltudatosan egyedi életutadat!

hvg könyvek  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  175 oldal

Modern nyugati társadalmunkban mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, ugyanabban az oktatási rendszerben nevelkedünk, ugyanolyan szociális és kulturális hatások érnek minket. Ez alatt az uniformizáltság alatt azonban ott rejlik lényünk egyedisége és annak végtelen lehetőségei - ezeket tárhatjuk föl a Human Design segítségével.

A nyugati asztrológia, a csakrarendszer, a Ji csing, a kabbalista gondolkodás bölcsességét és a modern tudomány ismereteit kombináló Human Design olyan összetett önismereti rendszer, amellyel feltérképezhetjük képességeinket, tulajdonságainkat, motivációinkat, megismerhetjük önmagunkat és az életfeladatunkat.- A Human Design öt alapvető energiatípust határoz meg. Az energiatípusunk azt mutatja meg, mire való az energiánk, hogyan veszünk részt a világ működésében. Ha például egy projektet nézünk, azt a Manifesztorok kezdeményezik, és a Generátorok és a Manifesztáló Generátorok valósítják meg. A Projektorok feladata az irányítás, a Reflektoroké pedig a visszajelzés, hogy ki hogyan teszi a dolgát.

- Minden energiatípushoz tartozik egy stratégia, egy optimális működés, amelyet követve a típusunkkal összhangban cselekedhetünk.

- Az autoritásunk egy belső útmutató, amely segít, hogy a fontos döntéseket a saját igazságunkra alapozva hozzuk meg. Az ilyen döntések vezethetnek el ahhoz az élethez, amelyre születtünk.

- A stratégia és az autoritás együtt megbízható navigációs rendszert alkot, amellyel képesek leszünk önazonos életet élni, és megvalósítani az életcélunkat.

- Mindannyiunknak van egy profilunk is, azaz egy személyiségtípusunk. Ez az, ahogyan az energiatípusunk megnyilvánul, vagyis ami az energiáinkból számunkra és a körülöttünk lévők számára láthatóvá válik.Fogadjuk el azt, akik vagyunk, és éljünk hiteles, önazonos életet! Valósítsuk meg mindazt, amire születtünk!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó hvg könyvek
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:175
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly480 gr
IllusztrációSZÍNES ÁBRÁK
FordítóNagy Györgyi Eszter
ISBN9789635655328
Árukód2781962 / 1224371

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 500 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 6 175 Ft

A termék megvásárlásával

617 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal