Szigorúan bizalmas

Ha a színes magazinokat, újságokat megszavaztatnák, kit ismernek legkevésbé, az elsők között valószínűleg Sebestyén Balázs neve vetődne fel. Nem véletlenül. A fiatal televíziós műsorvezető ritkán nyilatkozik, tudatosan távol tartja magánéletétől a sajtót. Talán éppen ettől lett mostanra annyira titokzatos. Nap, mint nap látjuk, rengetegen rajonganak... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 555 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zsancika
Isteni egy könyv, nekem nagyon bejött... Ajánlom mindenkinek, hiszen ebből a férfiból nem néztem volna ki, hogy ennyi minden érdekli!!! Akinek nem tetszik, nem kell még egyszer elolvasnia, ennyi!!!
Fanni
Nagyon jó a könyyv, megmutatja Balázs a másik oldalát is,amit nem láthatunk a Tv-ben! Csak ajánlani tudom, mindenkinek!!
GyFK
Csodálom az emberi értelem ezen fertályát; de a könyv, sajna, tényleg nem több, mint egy átlagos, nagy vonalakban már bemutatot vízió. Olyan válaszokat ad, melyekre keresük a választ, és amit nem egy ember fog megoldani - ez pozítivumnak tekinthető...! Mégis haladás a múltal, és megállás a jövővel ez a mű - igen is jó könyv, csak mindennapi szinten.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot