A takarmányozás alapjai
mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. | 2015 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 452 oldal
Tetemes fejezet tartalmazza a takarmányok hosszú sorát, amiben megtaláljuk a zöldtakarmányokat, a silózott takarmányokat, a szénaféléket, a mezőgazdasági és élelmiszeripari melléktermékeket. Külön ismertetik a szerzők a takarmányok tartósításának lehetőségeit, erjesztésük módszereit, a szárítással való tartósítás legújabb eljárásait, a takarmányok etetésre előkészítésének módjait, valamint a takarmánykeverékek gyártásának technológiáját.
Ma már mindezek ismerete nélkül nem lehet gazdaságos állattartást folytatni, nem lehet előállítani jó minőségű, állati eredetű élelmiszereket.
A termék megvásárlásával
684 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | mezőgazda lap- és könyvkiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2015 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 452 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 882 gr |
Illusztráció | ÁBRÁKKAL |
ISBN | 9789632867151 |
Árukód | 2625051 / 1148519 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
684 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes