Gregory David Roberts

Sántárám 1.

general press kiadó  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  574 oldal

Ausztrália legkeresettebb börtönszökevénye Indiában köt ki, hogy a hatóságok elől elrejtőzzön. Bombay varázslatos világa, egzotikuma és legfőképp az érzelmek kavalkádja elkápráztatja Lint, miközben kedves-bolondos útikalauza, Prabaker végigvezeti a hatalmas városon. A kalandok úgy hozzák, hogy Lin az európai betelepültek bohém és fanyar társaságából egyszeriben egy nyomortelepen találja magát. Elszakítva szerelmétől, akaratlanul a kalyibaváros nagy tiszteletben álló gyógyítója lesz, de sorsa továbbsodorja: börtönbe kerül, majd bosszútól hajtva az alvilági élet szereplőjévé válik. A viszontagságok során megtanulja észrevenni a nyomorban a nagyságot, a korrupcióban a tisztességet, a gazdagságban a megnyomorított lélek végtelen útkeresését. Egy csapásra lett az olvasók kedvence az ausztrál származású, immár Indiában élő szerző fordulatokban és humorban gazdag regénye. A rengeteg szereplőt mozgató, kalandot kalandra halmozó történet olyan magával ragadó részletességgel ír le egy egészen más világot, gettót, szerelmet, maffiát, hogy akár önéletrajzként, akár úti regényként vagy egzotikus fejlődésregényként tekintünk is rá rendkívül élvezetes olvasmány. A két kötetben megjelenő nagy ívű regény filmváltozata hamarosan várható a mozikban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék megvásárlásával

361 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó general press kiadó
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:574
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly670 gr
FordítóSzécsi Noémi
ISBN9789636432478
Árukód2214366 / 1070095

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
Vöri
2011. 04. 05.

Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam! Nagyon összetett és sokrétű, egyszerre megható és vidám, komoly és szórakoztató, izgalmas és elgondolkodtató... ajánlom mindenkinek, aki szereti az igazán jó regényeket!

Péter
2012. 03. 02.

Nekem is jó véleményem a könyvről. Nem tudom megmondani mikor olvastam utoljára ilyen jó könyvet. Mindenhová jött velem. Nem tudtam letenni, ha pedig le kellett tennem alig vártam hogy folytassam. Ajánlom mindenkinek aki szereti a jó könyveket !!

Csépány Katalin
2012. 09. 19.

Pergö, izgalmas, lebilincselö könyv barátságról, kitartásról, hüségröl nagyon fontos emberi értékekröl. Közben belepillanthatunk az un. "csunya bácsik, bajkeverök, bünözök" életébe is. Föleg azért is tetszett a könyv, mert közben közeli képet kaphatunk Indiáról és az ottani szokásokról, emberi életekröl. Igazán remek könyv.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék megvásárlásával

361 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Mondókázó mindennapokMondókázó mindennapok