Sántárám 1.

Ausztrália legkeresettebb börtönszökevénye Indiában köt ki, hogy a hatóságok elől elrejtőzzön. Bombay varázslatos világa, egzotikuma és legfőképp az érzelmek kavalkádja elkápráztatja Lint, miközben kedves-bolondos útikalauza, Prabaker végigvezeti a hatalmas városon. A kalandok úgy hozzák, hogy Lin az európai betelepültek bohém és fanyar társaságából... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Csépány Katalin
Pergö, izgalmas, lebilincselö könyv barátságról, kitartásról, hüségröl nagyon fontos emberi értékekröl. Közben belepillanthatunk az un. "csunya bácsik, bajkeverök, bünözök" életébe is. Föleg azért is tetszett a könyv, mert közben közeli képet kaphatunk Indiáról és az ottani szokásokról, emberi életekröl. Igazán remek könyv.
Péter
Nekem is jó véleményem a könyvről. Nem tudom megmondani mikor olvastam utoljára ilyen jó könyvet. Mindenhová jött velem. Nem tudtam letenni, ha pedig le kellett tennem alig vártam hogy folytassam. Ajánlom mindenkinek aki szereti a jó könyveket !!
Vöri
Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam! Nagyon összetett és sokrétű, egyszerre megható és vidám, komoly és szórakoztató, izgalmas és elgondolkodtató... ajánlom mindenkinek, aki szereti az igazán jó regényeket!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot