A Megvilágosodás Kézikönyve - BUDDHISTA TITKOS TANÍTÁSOK

Ez a misztikus kötet kalandra hív! Gyakorlatai az önfelfedezés útján járók számára nyújtanak segítséget. A feladatok elvégzésével saját magunkon keresztül tapasztalható meg az igazság. Az önismeret ösvényein egy megvilágosodott mester tanításai adnak útmutatást.
Utolsó ismert ár:
3 182 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Gy. E.
Fellelkesülten két hónap alatt végigcsináltam a könyv gyakorlatait. Fokozatosan megtanultam, hogy a bántó és/vagy nyugtalanító események, körülmények helyett figyeljek önmagamra, a belső állapotaim minőségére. Az életem és a körülményeim, nem utolsó sorban a közérzetem hetek alatt javulni kezdett, és néhány hónap múlva új lakást vehettem, és életemben először elutazhattam Amerikába.
Vándor Sándor
Próbálom megfogalmazni az érzéseimet, de csak annyit tudnék írni, hogy belemerültem a könyvbe, és elvesztem benne, de végül csak megtaláltam önmagamat, ami nagyon érdekes volt.
Kornélia
A Megvilágosodás kézikönyvének gyakorlatait követve át tudtam lépni a korlátaimat. Időnként újra elolvasom, és végigveszem a gyakorlatokat, új dimenziókba lépve ezáltal. Ajánlom azoknak, akik készek arra, hogy szembesüljenek önmagukkal, és életük egy boldogabb korszakába lépjenek.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot