Négyféleképpen - a nőiség útján

Varázslatos világba csöppen mindaz, aki fellapozza Salamon Gabriella kötetét. A kőkor békéje elevenedik meg, az a matriarchális korszak, amikor több ezer évig béke uralkodott a Földön, az emberek a természet körforgását követve boldog elégedettségben éltek. A hétköznapokat áthatotta a tisztelet, a teremtő erőben, a természet jelenségeiben... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
R-B. Sz.
Nagyszerű könyv egy fantasztikus hölgytől. Szeretettel ajánlom mindenkinek!
Ember Éva
Ez a könyv alapmű, hiánypótló. Számomra a mára alig fellelhető nagy beszélgetések, bölcsességek tárháza is. Férfinak izgalmas, érdekes kaland, lehetőség a nőhöz, nőnek tükör, mély tó. Léleksimogató, melengető. Sokkal tovább vezet, mint amit elsőre gondolni merünk. Szeretettel ajánlom minden embernek, mert mindegyikünknek kell az a tudás, ami ebben a könyvben a szerző, Salamon Gabriella tollából átadatik. Külön ajándék a könyvhöz az írónő hangjával vezetett csodás meditációs utazás.
Kiss Andrea
Szeretettel ajánlom ezt a könyvet elsősorban minden nőnek, legyen leány, szerető, anya, vagy banya, és nem utolsó sorban a férfiaknak, hogy egy kicsit jobban megismerhessenek bennünket.
Gulyás Andrea
Amikor elkezdtem olvasni, nem tudtam letenni: olvastam a megállóban, a járművön, ebéd közben, az ágyban. Közben állandóan mosolyogtam, mert olyan csodásan ismer minket és a férfiakat is az írónő. Úgy éreztem, végtelen szeretettel osztja meg velünk a tudását. Azonnal megvettem két barátnőmnek is, mert ezt minden nőnek el kell olvasnia, függetlenül attól, hány éves. Köszönöm, hogy megírta ezt a könyvet!
Dr. Hauberl Emőke
Minden sorát nagyon szerettem. Ahogy olvastam újra lepergett előttem a tinédzser korom, kamaszkorom. Jó volt ráébrednem miért is nem voltam soha büszke arra, hogy nő vagyok. Sorsfordító ereje volt rám. Azóta a női létem minden perce örömmel tölt el, és büszke vagyok valamennyi női ősömre akik hitet és erőt adtak, tudást és méltóságot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6