Lányok a kastélyból

A gazdasági válság az Angliából hazatelepült Arlene vállalkozását sem kíméli. A lány ezért kénytelen rég nem látott, dúsgazdag nevelőapjához fordulni, aki furcsa feltételeket szab ahhoz, hogy a lányok - Arlene és két féltestvére - hozzájussanak a pénzéhez. A feladat emberpróbáló, s ráadásul ott van Arlene gyermekkori pajtása, Leon, aki valahányszor... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
1 150 Ft
1 092 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 109 pont
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kelemenné Veszeli Éva
Jó stílusban megírt könnyű, szórakoztató olvasmány. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Roni olvas
Ha jobban belegondolunk, olyan ez, akár egy modern tündérmese: a mogorva király három csodaszép lányának át kell esni néhány próbán ahhoz, hogy megleljék méltó jutalmukat és hozzájussanak a kincshez. Főhősünk természetesen a legkisebb leány, aki próbálja mindeközben elnyerni a daliás herceg szívét és megtalálni a rég várt boldogságot. Számomra ez valóban úgy hangzik, mint egy csodálatos, elvarázsolt mese, és hát ki ne szeretné a meséket? Főleg akkor, ha olyan csodálatosan elbűvölő és bájos stílusban van megírva, mint ez a könyv! Margó csodaszépen bánik a szavakkal, végtelen finomság, elegancia és nőiesség sugárzik belőlük, a dialógusok mellőznek minden negédes csöpögést, kedvesek, viccesek, valóban mosolyt csalnak az arcunkra. Én szerettem ezeket a dialógusokat. Mert maga a történet ugyan meseszerű ezek a párbeszédek teljesen életszagúak, maiak, magukba foglalják a modern párkapcsolat mindennapi nehézségeit és buktatóit, hol mulattatva, hol szívszorítóan fájdalmasan.
Borka Beáta
Nekem nagyon tetszett, amíg ki nem olvastam addig csak a könyven járt az eszem :-) A könyvvégén az állt, hogy folytatódik! Már várom és véletlenül nem lehet tudni mikor?
vámpirok
Nekem nagyon tetszett, amíg ki nem olvastam addig csak a könyven járt az eszem :-) A könyv végén az állt, hogy folytatódik! Már várom és véletlenül nem lehet tudni mikor?
guliver
Nagyon tetszett, szórakoztató volt, bár nem kell semmi komolyra számítani, de strandra, vagy egy fárasztó nap után kiváló kikapcsolódást nyújt.
cilinder
Hihetetlenül szórakoztató olvasmány. A lefáradt agyat simogatja, nyugtatja. Aki könnyed pihenésre vágyik olvasás közben, az bátran nyúljon ehhez a könyvhöz. Nem fog csalódni benne.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5