Rhonda Byrne

A Titok - The Secret

édesvíz kiadó  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  198 oldal

A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele. Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén - legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában. Segítségével felfedezhetsz egy benned rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életedet. A könyv lapjain mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt. Ők a Titok által megszabadultak betegségeiktől, mesés vagyonra tettek szert, legyőzték az előttük tornyosuló akadályokat, és olyan dolgokra voltak képesek, amelyeket a legtöbb ember lehetetlennek gondol.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:198
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly476 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóCziczelszky Judit
ISBN9789635289981
Árukód2084611 / 1008828

Vásárlói értékelések, vélemények

(31 vélemény)
Gombkötő Györgyi
2008. 01. 06.

Nagyon tetszett, felüdülés olvasni...köszönöm!

Égerházi Szabolcs
2008. 01. 14.

Kiváló, zseniális! Mindenkinek ajánlom! Lehetne iskolai kötelező olvasmány és oktatott tantárgy!

Lévai László
2008. 01. 19.

Köszönöm Török Tominak, hogy hozzájutottam a Titokhoz. Működik, és mindenki másnak is, akinek el tudtam juttatni. Ennek az országnak nagy szüksége van rá.

Juhász Krisztina
2008. 01. 25.

Nagyon élvezetes könyv, nem lehet letenni. Újra és újra el kell olvasni!

Buzás Adrienn
2008. 05. 08.

Érdekes könyv. Mindenképpen felnyitotta a szememet, hogy a pozitív gondolatokra koncentráljak. A magyar emberek messze híresek a pesszimizmusokról, azt hiszem minden magyarnak el kellene olvasi ezt a könyvet. Azóta, hogy olvastam több pozitív gondolatom van, próbálok optimista lenni. De olvasás közben nem egyszer éreztem úgy, hogy a könyv ismétli önmagát. Kicsit vontatottnak találtam a témát.

Judit Horvath
2008. 05. 10.

Fél éve került a kezembe a könyv. Évek óta külföldön élek, így angolul olvastam először, majd megkaptam az audio CD verzióját is, hogy minden nap hallgathassam, míg úton vagyok. A Titok az első perctől kezdve magával ragadott... Mielőtt elolvastam volna is tudtam, hogy ha pozitívan állok a mindennapjaimhoz, akkor nemcsak hogy jobban érzem magam, de valahogy mindig jobb dolgok történnek velem. Mióta tudatosan 'kívánok', azóta tisztában vagyok a saját vágyaimmal, megfogalmazom a legnagyobb kívánságaimat, és TUDOM, hogy azok meg is valósulnak... Nagyon hosszú lenne felsorolni az összes kis csodát, ami velem történt az elmúlt fél évben (előléptetés, pénzügyi sikerek, barátaimnak is kívántak, és mind-mind, egytől egyig úgy alakult, ahogy 'kértem')... Nem szeretnék senkit győzködni a hitelességéről, mert az elég, hogy én tudom, hogy valóban működik. ...és azért jó, hogy sokszor ismétli a könyv önmagát, mert így jobban berögzül a mondanivalója... Nem könnyű a Magyarországon belénknevelt pesszimizmust ledolgozni. Nekem A Titokkal sikerült. Mindenkinek hasonló sikereket kívánok!

péter kovi
2008. 06. 29.

Kicsit drágállom, de a "titok" mindent megér:)) Tényleg jól össze van szedve, azért én kicsit hosszabb lélegzetben is olvastam volna, nem ilyen rövid, magazinba illő szemelvényekkel, de a lényege tényleg sokat ér, és jó lenne, ha mindenki megértené, hogy a pozitív gondolatokkal sokkal előrébb lehet jutni, mint a siránkozással, önsajnálattal, negatív gondolkodással. Azért az ára túlzás.

Simon Zsófia Viktória
2008. 07. 30.

teljesen feltölti az embert energiával, ha naponta elolvas belőle egy pár oldalt! :)

kavicsbori
2008. 08. 29.

A mondanivaló nagyon fontos, de túlságosan könnyednek tartom a feldolgozást. Azonban nem baj, mert így biztosan sokakhoz eljut, és talán nem lesz annyi csalódott, rosszkedvű, szomorú, irigy ember az országban, hanem sokan megértik, hogy a pozitív gondolatok megváltoztatják az egész életet. Bármit elérhetsz, ha pozitív vagy, ha hiszel benne, hogy sikerül, és ha nem mások ellen vagy, hanem segíted őket is...

Horváth Zsófia
2008. 09. 18.

Ez a könyv maga a csoda! Valahányszor olvasom, úgy érzem, minden világos, mindent értek. Ez a könyv Minden és megtanít Élni!

egylányaSOKKközül
2008. 09. 30.

Sajnálom, de nem tartom nagy durranásnak.. Amit tartalmaz, arra mindenki magától is rájön előbb vagy utóbb..nem "titok"...:S Szájbarágós, ismétlődő gondolatok jellemzik. Rájött, hogy az emberek boldogok akarnak lenni, és mindent megtesznek ennek érdekében. Még ezt a könyvet is megveszik, ha kell....

Nagy Judit
2008. 11. 19.

Az év elején vettem meg a könyvet, azt követően, hogy egy borzasztóan nehéz időszakon voltam túl. Lehet, hogy ha előbb sikerül hozzá jutnom nem lett volna ennyi gondom, mert a gondolatok igenis teremtőek! Tudom, hogy ez nem egy üzengetős oldal, de csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy ez a könyv egy NAGY DURRANÁS. Látszik, hogy egylányaSOKKközül még igen csak gyerek, mert ha lenne fogalma az élet nehézségeiről, amit sokszor mi teremtünk magunknak, tudná, hogy mennyire nehéz pozitív gondolatokkal jobbá tenni, főleg ha a családtagok folytonos negatív ostorcsapásaival kell szembenéznünk. Végezetül csak annyit: ha erre mindenki rájön előbb-utóbb, miért nem írtad meg Te!?

K. Józsefné
2009. 01. 08.

Ha lehet, el kellene olvasnia minél több embernek, az ára elég borsos, azonban hirtelen legalább 10 olyan könyvcímet lehetne mondani, amely hasonló igazságokkal szolgál, és legalább ekkora hírverést megérdemelne, mint a Titok. Azonban "szájbarágósan", ismételgetve tanulja meg az ember a pozitív gondolkodást, talán ezért ismétli önmagát, ettől kissé vontatott.

egy lány
2009. 01. 30.

Ez a könyv megmutatja a siker felé vezető utat. Szerintem az ára egyáltalán nem sok, ugyanis ezt a pénzt önmagunkba fektetjük be. Nekem már sokkal több pénzt tett a zsebembe, mint amennyibe a könyv került. Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el, nem fogja megbánni!!

Moncsicsi83
2009. 02. 15.

Bár már egy éve olvastam, de nagyon tetszett és hatásos. Mindenkinek ajánlom

Andus
2009. 03. 30.

A lényeg a pozitív gondolkodás hatalma! Ha az ember igazán akar valamit, sokszor elismétli önmagának, valóra tudja váltani. Ez a "Titok" lényege is. De gratula az írónak, hogy egy évszázadok óta ismert elméletnek, adott egy misztifikált nevet, és rengeteg zsét lehúzott az emberekről. Ja és persze megjelent a A még egy titok! Akkor most hogy van ez, azt állították a A titokból mindent megtudok, most akkor mégsem??? Olvassam el a folytatást... ami A titokból kimaradt??? No comment.

violett003
2009. 04. 15.

mér Titanic 2 is van nem??:O akkor meg mit várnak... xD

Valaki
2009. 10. 12.

Tudjátok,akár elhiszitek,hogy működik,akár nem,mindenféleképpen igazatok van!!!:)

miorit
2009. 10. 14.

Naiv dolog erre hagyatkozni, de jó üzleti húzás ez a könyv (is)!

Lena Belicosa
2009. 10. 31.

Bár én már előtte is alkalmaztam a "Titkot", ami már egyáltalán nem titok, mégis nagy hatással volt rám. Annyira, hogy könyvet is írtam a hatására, amely most jelent meg. Egy magyar példán, a sajátomon vezetem le, hogy a Titok valóban működik. :)

Lena Belicosa
2009. 11. 06.

Vajon az én véleményem miért nem jelent/jelenik meg? Pedig nekem fontos volt ez a könyv, és ajánlom mindenkinek.

James
2009. 11. 14.

Az lehet, hogy sokan mondjátok, hogy ez egy egyszerű elmélet és könnyen rálehet jönni, de csak pénzt húznak le belőle. De ha mégis sok ember csak ezt elolvasva döbbent rá, hogy mit érhet el a pozitív gondolkodással, és ezzel jobbá tudja tenni saját életét, akkor szerintem ennek a könyvnek az árra többszörösen visszatérül, és ha már sok ilyen könyv jelent meg korábban erről, ezzel kapcsolatban meg azt tudom mondani, hogy a hölgy aki ezt a könyvet úgymond összeillesztette, ügyes volt. Mert mégis az ő neve által vált ismertté. :)

Zsu
2010. 02. 19.

Rengeteg olyan könyvet olvastam már, aminek a lényege ez volt. De ez az egyetlen, amelyik igazán megfogott olyan szempontból, hogy hétköznapi, egyszerű nyelven szól az olvasóhoz. Ugyanis némelyik "tudatalattis" könyvet csak idegenszavak szótárával együtt lehet olvasni. De A Titok más, egyszerű, tiszta, egyértelmű. ÉS NAGYON IGAZ !!

Peti
2010. 05. 13.

Sziasztok, Sokan írjátok, hogy az írónő egy évszázadok óta ismert elméletet írt le vagy gyűjtött össze újra, olyan gondolatokat, amelyek már elcsépeltek, stb. Sőt, igazán leegyszerűsítve: pozitív gondolkodásra sarkall, amely sok gyakorlati haszonnal jár. Akkor azt kérdezem: ha ez az elmélet már évszázadok óta ismert és ezek elcsépelt gondolatok, amelyek tényleg beválnak, akkor hogy lehet az, hogy eddig csak kevesen alkalmazták? Tehát van egy jó dolog, amelyről évszázadok óta tudomásunk van, de csak kevesek alkalmazzák, pedig mindenki számára elérhető. Akkor miért nevezzük ezt elcséplésnek? Ez az állítás tehát logikailag megalapozatlan.

Heydrich1904
2010. 06. 24.

Ez PETINEK Szol ha mindenki ismerte volna a titkot akkor mindenki boldogságban és bőségben élt volna na de akkor ki dolgozott volna a gazdagokra azokra akik előttünk ismerték

Bogica
2010. 12. 07.

Mi lenne, ha a könyv és ember fikázósok inkább elmennének a saját házuk tájékára söprögetni?! Lehet több baki van ott. :P És jó lenne, ha többször elolvasnátok, mert eléggé nem tudjátok értelmezni a Titkot. Üljetek vissza az iskola padba, aztán lehet okoskodni!! :D:D:D:D

Farkas Anikó dr
2011. 11. 17.

A Titok olvasásakor egy valami ötlött azonnal az eszembe: hogy miért nem én írtam meg?:) Azóta már tisztább a kép, nem mosom össze a vonzás törvényét a titokkal, bár kétségtelen, vannak átfedések a működtetésben és működésben. Egyre több tapasztalatom van, egyre jobban működik.

Mészáros Ildikó
2012. 10. 21.

Úgy tűnik, ezt a "titkot" a nagyszerű üzletasszony írónő összeollózta Napoleon Hilltől és Clement Stone-tól (Gondolkozz és gazdagodj , A siker titka:pozitív lelki beállítottság) , kicsit megszerkesztette , adott egy jó külsőt neki és príma reklámhadjáratba kezdett. Hill és Stone könyve sokkal érdekesebb.

Veronika
2013. 06. 21.

Egy másodpercig látsz: látod a titkot. Te vagy a titok. Egy másodpercre mindennek jelentése van, írja Eugene O'Neill. Tudni, érteni azt, amit senki más, erre vágyunk mind. Rhonda Byrne, a Titok - The Secret című könyvével lehull a lepel.

Horváth Roland
2016. 11. 16.

Ezt a könyvet ajánlom mindenkinek. Nekem az életemet változtatta meg és azóta vagyok pozitív ember, mióta ezt a könyvet olvastam. Próbáld meg olvasni, és értelmezni egyszerre, mert csak úgy van értelme eme könyvet olvasni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Nényei Pál: Az irodalom visszavág - PetőfiNényei Pál: Az irodalom visszavág - Petőfi