Visszafojtott lélegzet - Csak lélegezz trilógia 2.

Weslynben mostanra mindenki tudja Emma titkát, de Carol már nem bánthatja. Vannak, akiket még mindig kísértenek annak az éjszakának a borzalmai. Emma csak most kezd visszatérni az igazi hétköznapokba, de az átélt szörnyűségek egyre kísértik. Az újrakezdésben segítségére van életének két legfontosabb személye, szerelme, Evan és legjobb barátnője,... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Libri Balaton Plaza Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Békéscsaba Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Szeged Árkád könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 299 Ft
3 134 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 313 pont
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szabó Zsófia
Nekem nagyon tetszett, szerintem sokkal jobb volt, mint az első rész, és nagyon kevés idő alatt kiolvastam, faltam a sorokat és nagyon megragadott, Emmának annyi mindent kellet átélnie.
Nemes Brigitta
Nekem nagyon tetszett, már nagyon várom a 3. részt. Valóban voltak olyan részek a könyvben, amik ha kimaradtak volna, akkor sem maradtunk volna le a valódi cselekményről, de hát az író a részletekre is nagy hangsúlyt fordított. Szóval jó könyv!
Szakolczai Ágnes
Az első rész nagyon megrázó volt! Amint elkezdtem a könyvet, magával ragadott a történet. 2 nap alatt elolvastam. Nagyon vártam a második kötetet! Számomra csalódás volt. A történet néha valószinűtlen! Ennek ellenére kíváncsi vagyok a végére, várom a 3. részt!
Nina
Odavoltam érte. Már az első rész is letaglózott, letehetetlen volt, így nagyon vártam a következő könyvet és nem csalódtam - habár tény, voltak kissé vontatottabb részek, de a kíváncsiság és a történet vitt magával. Egyetlen nap alatt "ledaráltam" és őszintén szólva a végén rám telepedett az egész, kitört belőlem az a feszültség, amit a könyv adott. Elsírtam magam. Alig várom az utolsó részt!
Viktória
Véleményem szerint, nem volt annyira jó, mint a legelső. A sztori sokkal vontatottabb volt, és egy kicsit számomra túlságosan sok volt benne a fantázia. Olyan dolgok, amik... egyszerre ez már túl sok volt. Rachel, Jonathan, a rémálmok. Szerintem elég lett volna egyetlen dolgot kiragadni, és természetesen több boldog, Evannel közös részt beleírni. De ez csak az én véleményem. Azért kíváncsi vagyok, mi fog történni az utolsó részben. :)
Vancza Zsuzsanna
Kicsit csalódtam... az eleje nem annyira mozgalmas mint az első rész volt, sok helyen vontatottnak éreztem, de a végére visszatért az eredeti kerékvágásba.
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1