Portugál április I-II.

A könyv Leslie L. Lawrence barátjának, Domingos de Carvalhónak egy történetét meséli el. A kezdő építész megbízást kap három, több száz éves lisszaboni bérház tatarozására. A munka megkezdését titokzatos események kísérik: gonosz szellem jár az alagsorban, majd kegyetlen gyilkosság történik. De Carvalho, Lisete, a csinos nyomozónő segítségével... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 895 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Réka
Sok könyvet próbáltam már végig olvasni...Én utálok olvasni, de ezt a könyvet nem bírtam letenni. Nagyon sajnáltam mikor vége lett.
Réka
Sok könyvet próbáltam már végig olvasni...Én utálok olvasni, de ezt a könyvet nem bírtam letenni. Nagyon sajnáltam mikor vége lett.
Flor
szerintem nem döcögős. valahogy el kell indulnia. nekem a kedvenc könyvem az írótól, jobban szeretem, mint a Lőrincz L. Lászlósokat, abban túl sok a vallás. nagyon tetszett az egész történet, ismét sikerült Lawrence bácsinak nagyot alkotnia. a végkifejlet volt a kedvencem. meg persze Domingos és a beszólásai, hihetetlen. azt szeretem a könyveiben, hogy nem lehet tudni, ki a gyilkos. hiába is gondolkodtam annyit, sose jutott volna eszembe, hogy pont az, aki. imádom. remélem még sok ilyen jó könyvvel örvendezteti meg a magyarságot, ritka számba menő, hogy egy magyar író ilyen jó legyen, és ennyire híres. abszolút kedvenc.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot