Pokoli erény

Sylvain Reynard világhódító útjára indult bestsellere felejthetetlen történet egy férfi megváltásáról és egy fiatal nő szexuális ébredéséről. Gabriel Emerson professzor nappal Danténak, éjszaka pedig a csábítás művészetének a specialistája. Mivel biztos benne, hogy már elnyerte a helyét a Pokol alsóbb bugyraiban, régen lemondott a megváltásról, s... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Júlia
Hát ez egy érdekes és elgondolkodtató könyv. Először az első pár oldal után megkérdeztem magamtól, hogy "mi van?..." és letettem...de aztán valamiért mégis adtam a történetnek még egy esélyt és folytattam. Na ebből az lett, hogy nagyon megtetszett a történet, a két szereplő, a sok ügyes bajos dolgaikkal együtt! Néha kicsit csapongónak éreztem, vagy én vesztettem el a fonalat, de ez csak az elején van. Pár fejezet után mikorra kitisztult a kép a múlt sötét dolgaival kapcsolatosan akkor már teljesen érthető az egész és nagyon lebilincselő! A két szereplő az évek alatt szerzett sok rossz tapasztalat után újra lehetőséget kap, hogy találkozzanak és végre egymásra találjanak. Azért is életszagú nekem az a történet, mert általában, akit az élet elénk sodor nem egyből úgy alakul, hogy az happy end legyen, hanem azért bizony meg kell szenvedni. Összességében elmondhatom, hogy tényleg érdemes elolvasni a könyvet, mert egy nagyon aranyos, romantikus szerelmi történet!!

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1